Τελευταία Νέα
Πολιτική

Απίστευτη κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη - Γιώργου Τσίπρα: «Είσαι γελοίος», «Εσύ είσαι 100%»

Απίστευτη κόντρα Άδωνι Γεωργιάδη - Γιώργου Τσίπρα: «Είσαι γελοίος», «Εσύ είσαι 100%»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στην απόφαση αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι έχουν εντοπιστεί χρήματα στους λογαριασμούς του κυρίου Γεωργιάδη, για τα οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουμε από πού βρέθηκαν και επειδή το πρόβλημα είναι η Νovartis κάνει ένα άλμα και λέει ότι δεν προέρχονται από εκεί και κλείνει την υπόθεση

Την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν τα όσα είπε για τον ίδιο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας, με αφορμή την υπόθεση της Νovartis.
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων παρενέβη τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του ΟΡΕΝ «Ώρα Ελλάδος» προκειμένου να απαντήσει στον Γιώργο Τσίπρα αναφορικά με όσα είπε για χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του, κατηγορώντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι λέει ψέματα και θα πρέπει να ντρέπεται.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος Τσίπρας επέμεινε στις θέσεις του επικαλούμενος την έρευνα της Δικαιοσύνης, με τον υπουργό Ανάπτυξης να του απαντά ότι ήταν το πόρισμα του οικονομικού εισαγγελέα που τον έκρινε αθώο για την υπόθεση αυτή.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στην απόφαση αρχειοθέτησης αναφέρεται ότι έχουν εντοπιστεί χρήματα στους λογαριασμούς του κυρίου Γεωργιάδη, για τα οποία αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν ξέρουμε από πού βρέθηκαν και επειδή το πρόβλημα είναι η Νovartis κάνει ένα άλμα και λέει ότι δεν προέρχονται από εκεί και κλείνει την υπόθεση.
Παίρνοντας ξανά τον λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, έκανε λόγο για βλακώδες επιχείρημα και αναφέρθηκε με τη σειρά του στην απόφαση, αναφέροντας ότι στη σελίδα 55 υπάρχει αδιευκρίνιστο ποσό, το οποίο όμως στις επόμενες σελίδες της έρευνας αναφέρεται συγκεκριμένα ότι κατόπιν ελέγχου από εγκληματολόγο δεν προκύπτει ότι τα ποσά αυτά προέρχονται από ξέπλυμα μαύρου χρήματος, κατηγορώντας τον Γιώργο Τσίπρα ότι δεν λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
Στο τέλος της τηλεφωνικής παρέμβασης του υπουργού τα πράγματα ξέφυγαν, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αποκαλεί «γελοίο» τον Γιώργο Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του του απάντησε: «είσαι 100% και ένοχος είσαι. Που θα με πεις γελοίο, δεν ντρέπεσαι λίγο».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης