Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος: Οι δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη για ενίσχυση της Πυροσβεστικής καταρρέουν

Ηλιόπουλος: Οι δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη για ενίσχυση της Πυροσβεστικής καταρρέουν
Ο Νάσος Ηλιόπουλος έκανε λόγο για κυβερνητική αδιαφορία
Σχετικά Άρθρα

«Οι πρώτες φωτιές του Ιουνίου μας έφεραν ξανά αντιμέτωπους με το περσινό σκηνικό, αλλά για τον κ. Οικονόμου όλα λειτούργησαν βάσει πρωτοκόλλου», διαμηνύει σε μαγνητοσκοπημένη δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος, στηλιτεύοντας «τον αυτοθαυμασμό» της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
«Καταστροφές και καμένα σπίτια μέσα στον αστικό ιστό. Αλλά για τον κ. Οικονόμου όλα λειτούργησαν βάσει πρωτοκόλλου. Έφτασε μάλιστα στο σημείο αυτοθαυμασμού να πει ότι η φωτιά στην Βούλα δείχνει πως "κινούμαστε στο σωστό δρόμο"», είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Ηλιόπουλος, τονίζοντας πως «ένα χρόνο μετά το αρνητικό ρεκόρ με 1,3 εκατ. στρέμματα γης καμένα, οι δεσμεύσεις του κ. Μητσοτάκη για ενίσχυση της πυροσβεστικής, καταρρέουν μπροστά στα χιλιάδες οργανικά κενά της Υπηρεσίας και τις εικόνες πυροσβεστών να δίνουν τη μάχη με κουβάδες μέσα στην Αθήνα».
«Η κυβερνητική αδιαφορία αναδεικνύεται και από τις δημόσιες καταγγελίες του δημάρχου Ιστιαίας πως δεν έχει γίνει τίποτα στη βόρεια Εύβοια ένα χρόνο μετά», επισημαίνει και καταλήγει: «Τρία χρόνια τώρα ο κ. Μητσοτάκης ξέρει μόνο να κάνει φιέστες και να δίνει υποσχέσεις. Τις δύσκολες ώρες κρύβεται πίσω από επιτελικούς και συνεργάτες. Όμως δεν θα κρύβεται για πολύ. Έρχεται η ώρα της πολιτικής αλλαγής».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης