Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν λέει αυτά που ισχυρίζεται η Τουρκία για τα νησιά - Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα

Γεωργιάδης: Ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν λέει αυτά που ισχυρίζεται η Τουρκία για τα νησιά - Δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα

Ο Erdogan έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη, σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη

Σχετικά Άρθρα

«Η Ελλάδα θέλει να έχει καλές σχέσεις με την Τουρκία, αλλά αν η Τουρκία θεωρεί ότι έχει βρει στην Ελλάδα έναν βολικό κολαούζο, κάνει λάθος. Η φιλία εδράζεται σε σχέση ισοτιμίας», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ.Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η γείτονα χώρα δνε θα τολμήσει να κάνει τίποτα.
«Οι Τούρκοι όλα αυτά τα χρόνια έλεγαν χαζομάρες για γαλάζιες πατρίδες. Τα παίρνει τώρα ο Μητσοτάκης και όπου πηγαίνει τα δείχνει και τους ξεφτυλίζει» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης.
Μάλιστα, για τα νησιά σημείωσε ότι «ούτε παιδί νηπιαγωγείου δεν λέει αυτά που ισχυρίζεται η Τουρκία».

Ο Erdogan βρήκε τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη

Συνεχίζοντας τη σφοδρή κριτική στην Τουρκία, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον Τούρκο πρόεδρο R.T. Erdogan, υποστηρίζοντας πως έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη και γι' αυτό φωνάζει.
Όπως ανέφερε ο υπουργός,«έχει βρει τον δάσκαλό του στον Μητσοτάκη, γι’ αυτό φωνάζει όλη την ημέρα. Προσέξτε. Πήρε τα Rafale, λένε όλοι στην Τουρκία ότι έχει αεροπορική υπεροχή η Ελλάδα.
Παίρνει τις φρεγάτες, μόλις τις παραλάβει θα έχει το καλύτερο ναυτικό η Ελλάδα. Έφτιαξε διεθνείς συμμαχίες, δεν κουνιέται κανείς εναντίον της Ελλάδος. Πήγε να περάσει τον Έβρο, του έβαλε τον φράχτη. Πήγε να περάσει μετανάστες από τα νησιά, του έβαλε τις βάρκες. Πού τα έχει ξαναδει ο Erdogan;».

Γιατί Η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα

Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμνησε ότι δεν θα τολομήσει η Τουρκία να κάνει τίποτα, εξηγώντας και τον λόγο.
Όπως είπε, «με την ιδιότητα του ιστορικού, σου λέω ότι σου λέω ότι η Τουρκία δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα. Ξέρεις τι δύναμη πυρός είναι στον αέρα τα Rafale; Βαρούν και βυθίζουν τα πλοία στο Βόσπορο. Χτυπούν μέσα στην Άγκυρα και διαλύουν 40 στόχους. Τι να σηκώσει εναντίον μας ο Erdogan; Τα σαπάκια που έχει;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης