Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η χυδαιότητα ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Η χυδαιότητα ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ
"Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη" προσθέτει η ΝΔ

"Η χυδαιότητα και η παραπληροφόρηση από troll συγκεκριμένης πολιτικής προέλευσης, το περιεχόμενο των οποίων δυστυχώς αναπαράγουν και επώνυμοι, έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έφθασαν στο σημείο, στην προσπάθεια να πληγεί ο πρωθυπουργός, να αλλοιώσουν συνειδητά έγγραφο του υπουργείου Εξωτερικών για την κάλυψη της παρουσίας της πρέσβειρας της Ελλάδας στις ΗΠΑ στην εκδήλωση του Boston College, όπου θα μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης" τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
"Η νόθευση δημοσίου εγγράφου συνιστά βαριά περίπτωση πλαστογραφίας. Για τη σύνταξη και διακίνηση του πλαστογραφημένου εγγράφου τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη" προσθέτει.
Επίσης η ΝΔ απευθυνόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, που προσπαθούν όπως σημειώνει, να κάνουν θέμα ότι ο πρωθυπουργός πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να μιλήσει στο Boston College, αναφέρει:
"Τους πληροφορούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλήθη να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης με την πρωθυπουργική ιδιότητά του, όχι ως ιδιώτης. Πρόσκληση που τιμά και τον ίδιο και την χώρα. Απευθείας από τις ΗΠΑ, στις οποίες ταξίδεψε δύο φορές σε διάστημα μιας εβδομάδας, ο πρωθυπουργός πήγε για σειρά συναντήσεων στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στο Νταβός".
"Η χυδαιότητα έχει γίνει πλέον ο μοναδικός τρόπος αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ" καταλήγει η ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->