Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι πολίτες κρίνουν

ΝΔ: Επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι πολίτες κρίνουν
Πυρά ΝΔ στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Τζανακόπουλο
Σχετικά Άρθρα

Πυρά κατά του Δ. Τζανακόπουλου και του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το ταξίδι του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.
«Τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, έχει συναντήσεις με την ηγεσία των ΗΠΑ κι ετοιμάζεται να μιλήσει στο Κογκρέσο, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά από Έλληνα πρωθυπουργό και αποτελεί τιμή για τη χώρα, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Τζανακόπουλος, έχει ήδη καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η επίσκεψη «απέτυχε».
Είναι πράγματι θλιβερό ο ΣΥΡΙΖΑ, να βλέπει μια σημαντική επίσκεψη για τα συμφέροντα της χώρας μέσα από τα κομματικά του γυαλιά και να δείχνει αυτό το περίσσευμα μικροψυχίας.
Το πετυχημένο ταξίδι του πρωθυπουργού είναι κέρδος για την Ελλάδα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει σταθερά στην αντιπολιτευτική μιζέρια.
Οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε…

Πάντως, κομματικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ο κ. Τσίπρας στη συζήτηση της περασμένης εβδομάδας για τις βάσεις καθώς και στις συνεντεύξεις του, τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα για τις προϋποθέσεις επιτυχίας της συνάντησης του κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο Μπάιντεν».
«Δηλαδή, αποτροπή πώλησης των F16 στην Τουρκία και όχι νέο ράλι εξοπλισμών με αγορά F35 ύψους 4 δισ. ως αντιστάθμισμα, ρητή καταδίκη της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και προϋποθέσεις για την ενσωμάτωση της Τουρκίας στη νέα αρχιτεκτονική ενέργειας.
Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, μέχρι τότε δεν θα σχολιάσουμε κάτι περαιτέρω», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης