Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Θα είμαστε ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Θα είμαστε ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης
Πιο μαζικός και πιο ενισχυμένος ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το κόμμα που θα αποτελέσει τον κορμό της επόμενης κυβέρνησης διατύπωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος, Νάσος Ηλιόπουλος αναφερόμενος στην χθεσινή εσωκομματική εκλογική διαδικασία.
«Το αποτέλεσμα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μας δικαίωσε.
Παραπάνω από 150.000 πολίτες ψήφισαν χθες, πάνω από 110.000 είναι τα νέα μέλη.
Δεν είναι μόνο οργανωτικό, είναι πολιτικό το μήνυμα που στείλαμε για την πολιτική αλλαγή στη χώρα.
Και πλέον είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ.Ηλιόπουλος, υποστηρίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τρεις εκλογές με 30.000 μέλη» και πως «με τα σημερινά δεδομένα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι και χαρούμενοι».
Ερωτηθείς με αφορμή το σύνθημα της καμπάνιας, αν ο «λογαριασμός» πήγε στην κυβέρνηση, απάντησε χαρακτηριστικά ότι «ο έναντι έφυγε, πολύ σύντομα έρχεται και ο εκκαθαριστικός».

Να φύγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο κ.Ηλιόπουλος υπογράμμισε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με απλή αναλογική, για να προσθέσει ότι «καμιά πολιτική δύναμη δεν θα μπορεί να έχει αυτοδυναμία - εξάλλου όποιος πιστεύει στην απλή αναλογική, πιστεύει στις συνεργασίες».
«Για αυτό εμείς μιλάμε όσο περισσότερο και συγκεκριμένα προγραμματικά μπορούμε, απευθυνόμενοι πρώτα απ' όλα στην κοινωνία και μετά σε όλες τις δημοκρατικές προοδευτικές δυνάμεις, με στόχο να αλλάξει η κυβέρνηση και να φύγει η πολιτική Μητσοτάκη» τόνισε ο κ.Ηλιόπουλος, υποστηρίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δίνει προγραμματικά τη μάχη για να κερδίσει τις επόμενες εκλογές, μέσα από τις προτάσεις του για ενίσχυση του κοινωνικού κράτους και του ΕΣΥ, για ρύθμιση και διαγραφή του πανδημικού χρέους, για στήριξη της εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης