Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για το όνομα της παράταξης - Ψηφοδέλτιο με δύο προτάσεις

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Στις κάλπες για το όνομα της παράταξης - Ψηφοδέλτιο με δύο προτάσεις
Το ψηφοδέλτιο έχει δύο προτάσεις για το όνομα της παράταξης - Κλείνουν στις 19:00 οι κάλπες
Στις κάλπες, οι οποιες άνοιξαν από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8/5, καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να επιλέξουν το νέο όνομα της παράταξης.
Στα εκλογικά κέντρα, που φτάνουν τα 600 σε όλη τη χώρα, τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, καλούνται εκτός από το να επιλέξουν την αλλαγή ονόματος της παράταξης, να ψηφίσουν και για τους εκπροσώπους της σε τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, αλλά και τους αντιπροσώπους ενόψει του 3ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ που θα διθεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.
Το ψηφοδέλτιο έχει δύο προτάσεις για το όνομα της παράταξης: «ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ» με σήμα το ρόδο και «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», με σήμα τον ήλιο του κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του κόμματος, Ν.Ανδρουλάκης, θα ψηφίσει στις 11:00, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.
Δικαίωμα ψήφου, με αντίτιμο 3 ευρώ, έχουν τα περίπου 180.000 μέλη και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ, με τους τελευταίους να πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και στη συνέχεια να ψηφίσουν για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης