Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνέδριο ΝΔ - Olbrycht: Μπορείτε να αποτελέσετε εξαιρετικό παράδειγμα της ομάδας του ΕΛΚ για όλη την Ευρώπη

Συνέδριο ΝΔ - Olbrycht: Μπορείτε να αποτελέσετε εξαιρετικό παράδειγμα της ομάδας του ΕΛΚ για όλη την Ευρώπη

O Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), Jan Olbrycht, μίλησε στο 14ο συνέδριο της ΝΔ

Στο 14ο Τακτικό Συνέδριο της ΝΔ μίλησε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) , Jan Olbrycht , ο οποίος ευχαρίστησε για την πρόσκληση και ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του Manfred Weber, ο οποίος λόγω ασθένειας δεν μπόρεσε να παραστεί.
Ο Jan Olbrycht εξήρε τον ρόλο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, επειδή , όπως είπε, έχει ως αρμοδιότητα τη σύνδεση του ευρωπαϊκού με τα εθνικά Κοινοβούλια, ενώ τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικά τα επιτεύγματα της κυβέρνησης.
«Φρονώ ότι μπορείτε να αποτελέσετε εξαιρετικό παράδειγμα της ομάδας του ΕΛΚ, για όλη την Ευρώπη. Σας παρακολουθούμε προσεκτικά», ανέφερε και πρόσθεσε πως το αποτέλεσμα της επόμενης εκλογικής διαδικασίας θα είναι σημαντικό για όλη την Ευρώπη.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΛΚ μίλησε για ένα «stress test» για ολόκληρη την Ευρώπη λόγω της πανδημίας αλλά και λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του για το κατά πόσο η ΕΕ είναι προετοιμασμένη.
«Τι γίνεται -ας πούμε- με τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων; Είμαστε άραγε σε θέση να αντιδράσουμε γρήγορα ή μήπως όχι;», σημείωσε και αναρωτήθηκε, επίσης, εάν εντός της ΕΕ έχουμε επαρκείς χρηματοοικονομικούς πόρους και αν διαθέτει ευελιξία ο ευρωπαϊκός προϋπολογισμός.
«Βασιζόμαστε σε σας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», κατέληξε ο Jan Olbrycht.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης