Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν θα χάσει γιατί όσοι δεν μας θέλουν είναι ψεκασμένοι, αντιεμβολιαστές, ρωσόφιλοι

Μπακογιάννη: Η ΝΔ δεν θα χάσει γιατί όσοι δεν μας θέλουν είναι ψεκασμένοι, αντιεμβολιαστές, ρωσόφιλοι
Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», είπε η Ν. Μπακογιάννη

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και απάντησε στο ερώτημα για το εάν εάν υπάρχει φοβία στο Μαξίμου για πτώση των ποσοστών στις επόμενες εκλογές.«Δεν νομίζω ότι θα πάει εύκολα το χέρι αλλού, η παράταξη αυτή επιβίωσε των Μνημονίων.
Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», είπε η Ν. Μπακογιάννη.
Προσθέτοντας ότι επί της ουσίας αυτοί που αντιδρούν με την πολιτική της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη είναι οι «ψεκασμένοι», οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, δεν ψηφίζουν έτσι και αλλιώς Νέα Δημοκρατία.
«Η ΝΔ λέει την αλήθεια και έχει την ευθύνη να πει ποια είναι η διέξοδος από τα έξοδα», είπε επίσης η Ν. Μπακογιάννη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό.
Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε ότι η «η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές στα 4 χρόνια. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία με βάση τη χθεσινή δημοσκόπηση είναι ότι ο Μητσοτάκης έπεσε μεν κατά 2 μονάδες, αλλά μετά από αυτόν είναι ο “κανένας”».
Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει από τις απώλειες της ΝΔ, γιατί δεν το πιστεύουν.
«Ο Τσίπρας λέει ότι είναι παράνομη η ρήτρα αναπροσαρμογής, την οποία ψήφισε ο ίδιος.
Πώς λέει ότι είναι παράνομος;
Χρησιμοποιεί τόσο τοξικό λόγο που αυτό δεν είναι απάντηση στο πρόβλημα του άλλου», επισήμανε.
Απαντώντας για το αν η ΝΔ προσβλέπει σε κυβέρνηση συνεργασίας, ανέφερε ότι «δεν είναι δική μας απόφαση, αλλά του ελληνικού λαού. Αν τα καταφέραμε μέσα στις απανωτές κρίσεις, η ΝΔ είναι 100% η καλύτερη λύση. Αν ο ελληνικός λαός δε θέλει, θα προχωρήσουμε όπως το σύνταγμα και οι νόμοι ορίζουν».
Ερωτηθείσα για την τουρκική προκλητικότητα, η οποία κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι μια συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν δεν μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη πολιτική.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης