Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη: Εντός Μαΐου τα μέτρα ανακούφισης των νοικοκυριών για την ενεργειακή ακρίβεια

Πελώνη: Εντός Μαΐου τα μέτρα ανακούφισης των νοικοκυριών για την ενεργειακή ακρίβεια
Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα ώστε οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους είπε η κα.Πελώνη
Σχετικά Άρθρα

Εντός του Μαΐου αναμένονται οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την ανακούφιση των νοικοκυριών, των επιχειρήσεων και των ευάλωτων πολιτών για την αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.
«Εξαντλούμε κάθε δυνατότητα, ώστε να μπορούν οι πολίτες να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους» υποστήριξε μιλώντας στο ΣΚΑΪ η κα.Πελώνη, η οποία χαρακτήρισε εύκολα λόγια και υποσχέσεις τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα καταθέσει τροπολογία που θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να μην πληρώσουν τη ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα, μέχρις ότου κριθεί η νομιμότητά της στα ελληνικά δικαστήρια.
Η κα.Πελώνη έκανε λόγο για παραπλάνηση και απλοποίηση πολλών δεδομένων και παράλληλα ψεμάτων που ακούγονται.

Ιστορική η πρόσκληση στον Μητσοτάκη

Ερωτηθείσα για την πρόκληση που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi προκειμένου να μιλήσει στο Κογκρέσο την Τρίτη 17 Μαΐου, μια μέρα μετά τη συνάντηση με τον Joe Biden, στον Λευκό Οίκο, η κα. Πελώνη μίλησε για πάρα πολύ σημαντική πρόσκληση που απευθύνεται σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις, σε ξένους ηγέτες και δη σε πρωθυπουργούς.
Όπως είπε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που θα μιλήσει στο Κογκρέσο, αναφέροντας πως τα τελευταία 40 χρόνια, μόλις 70 ξένοι ηγέτες είχαν προσκληθεί να μιλήσουν στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών.
«Η πρόσκληση αναδεικνύει τον ενισχυμένο ρόλο της Ελλάδας στην περιοχή, το εξαιρετικό επίπεδο των ελληνο-αμερικανικων σχέσεων και το κύρος και το βάρος του ίδιου του πρωθυπουργού» ανέφερε η κα.Πελώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης