Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Μανός χαρακτήρισε «Ιμπραήμ» τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Σχετικά Άρθρα
«Η ομιλία του κ. Μανιού θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως άλλη μια γραφική πινελιά σε ένα Συνέδριο που προσέφερε άφθονο υλικό στους συγγραφείς θεατρικών επιθεωρήσεων», αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.
«Όταν όμως η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Γεροβασίλη την βρίσκει εξαιρετική, τότε τα πράγματα σοβαρεύουν. Προφανώς επικροτεί και αυτά που είπε περί Ιμπραήμ, αλλά και την προτροπή του να ενωθούν στρατιωτικοί και πολιτικοί για να ανατρέψουν την κυβέρνηση.
Φαίνεται ότι το ύφος και η λογική του κ. Πολάκη κυριαρχούν πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ. Αποδείχθηκε άλλωστε και από το γεγονός ότι απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα στο Συνέδριο», καταλήγει, στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ.

Η επίμαχη δήλωση του Νίκου Μανιού

Σάλο έχει προκαλέσει ο χαρακτηρισμός «Ιμπραήμ» που έδωσε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός, σε ομιλία του στο 3ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
«Δεν είναι μόνο διακηρύξεις η πολιτική, είναι δράση. Πώς θα μπούμε στον λαό; Για εμένα -και δεν το λέω σήμερα, το 2022, το είπα την 1η Δεκεμβρίου το 2019- κατέκτησε την Ελλάδα ο Ιμπραήμ. Έτσι χαρακτήρισα τότε τον Μητσοτάκη σε ένα αντίστοιχο συνέδριο και ένας σύντροφος μου είπε ”Ιμπραήμ;” και χειρότερος. Έχουμε μπροστά μας τον Ιμπραήμ. Μία είναι η λύση. Και οι καραβανάδες οι σημερινοί, οι στρατευμένοι και οι πολιτικοί να ενωθούν ενάντια σ’ αυτούς που μας έχουν στο ίδιο καθεστώς από το 1824. Εάν δεν διαβάσουμε την Ιστορία μας δεν μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, μόνο να αεροβατούμε μπορούμε», ανέφερε ο Νίκος Μανιός.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης