Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Καρφιά» Πολάκη σε... ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ λάθος, ο μονόδρομος αντιμετώπισης της πανδημίας με τον εμβολιασμό

«Καρφιά» Πολάκη σε... ΣΥΡΙΖΑ: Βαρύ λάθος, ο μονόδρομος αντιμετώπισης της πανδημίας με τον εμβολιασμό
Ο Παύλος Πολάκης άσκησε κριτική στην αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όσον αφορά την πανδημία
Σχετικά Άρθρα

Έντονη κριτική στην αντιπολιτευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ για την πανδημία άσκησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, κατά τη σχετική θεματική συζήτηση στο πλαίσιο των εργασιών της δεύτερης μέρας του 3ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Βαρύ λάθος ο μονόδρομος αντιμετώπισης της πανδημίας με τον εμβολιασμό, επειδή κάποιοι τα έσπρωχναν» ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι «η αντιπολίτευση που κάναμε δεν ήταν στην ένταση που έπρεπε. Μετά το Νοέμβρη του '20 χρειαζόμασταν άλλη στρατηγική για την πανδημία από αυτή που και εμείς υποστηρίξαμε».
Στο πλαίσιο αυτό συνέχισε λέγοντας ότι «στο πρώτο lockdown είπαμε όλοι ναι γιατί δεν ξέραμε τι γινόταν. Το Νοέμβρη μαζί με την πρώιμη έγκριση των εμβολίων είχαμε και πρώιμη έγκριση των φαρμάκων» και πρόσθεσε με νόημα: «Επειδή λοιδορήθηκα ως αντιεμβολιαστής και από δικούς μας. Ποια πανδημία στην έξαρσή της αντιμετωπίστηκε με εμβόλια; Ξέρει κανείς άλλη νόσο στην οποία να εμβολιάζεσαι 2, 3 φορές και να κολλάς, να μεταδίδεις, να διασωληνώνεσαι και να πεθαίνεις;».
Σε γενικές γραμμές, ο Παύλος Πολάκης τάχθηκε υπέρ μιας πιο συγκρουσιακής τακτικής, λέγοντας -μεταξύ άλλων- πως «εκτός από την δύναμη της ηθικής, υπάρχει η ηθική της δύναμης των μαζών που κινητοποιούνται για να σπάσει το απόστημα της διαφθοράς. Εάν το κάνουμε έτσι την επόμενη φορά θα νικήσουμε. Εάν δεν το κάνουμε έτσι, θα έχουμε πάλι να διαχειριστούμε μια κακομοιριά».
Αξίζει να σημειωθεί στο θεματικό τραπέζι, όπου έγινε η παρέμβαση του Παύλου Πολάκη, συμμετείχαν οι Ανδρέας Ξανθός, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, Όθωνας Ηλιόπουλος και Αθηνά Λινού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης