Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή – Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα

Μπακογιάννη: Οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή – Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα

«Σε ένα χρόνο από τώρα η οικονομία μας πρέπει να είναι προστατευμένη. Δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε την εποχή των μνημονίων» , σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη

Οι εκλογές θα γίνουν του χρόνου τέτοια εποχή, δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και «αυτήν την προσφέρει μία αυτοδύναμη κυβέρνηση».
Η κα Μπακογιάννη μιλώντας στο mega, κάνοντας αναφορά στο μέτωπο της ακρίβειας, τόνισε πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό μέσα στα πλαίσια της προστασίας της οικονομίας μας.
«Σε ένα χρόνο από τώρα η οικονομία μας πρέπει να είναι προστατευμένη. Δεν πρέπει να ξαναπεράσουμε την εποχή των μνημονίων» , σημείωσε η βουλευτής της ΝΔ και ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση απέναντι στην κερδοσκοπία θα είναι αμείλικτη.

Για πανδημία

Αναφορικά με την πανδημία και τον εμβολιασμό, η κα Μπακογιάννη παρατήρησε ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων έφτασε στο 85% που είναι και ο μέσος όρος της Ευρώπης, οπότε ο στόχος της χώρας επετεύχθη.
Εκτίμησε ότι «στη φάση που βρισκόμαστε θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ένα αξιοπρεπές Πάσχα και ένα καλό καλοκαίρι».

Για Βουλή

«Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης, όπου η συζήτηση δεν στρέφεται γύρω από τον πρόεδρο μίας χώρας, ο οποίος μίλησε στη Βουλή των Ελλήνων για «Ελευθερία ή Θάνατο», ανέφερε η κα Μπακογιάννη αναφορικά με την ομιλία μελών του Τάγματος του Αζόφ στην ελληνική Βουλή και τη θύελλα αντιδράσεων που ακολούθησε.
«Όταν έχεις πόλεμο δεν ζητάς πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από αυτούς που πολεμάνε» , είπε χαρακτηριστικά η ίδια.
Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού πολέμου και κατά πόσο είναι θωρακισμένη η χώρα μας η κα Μπακογιάννη απάντησε πως δεν υπάρχει θωρακισμένη χώρα απέναντι σε έναν τέτοιο πόλεμο
«Για εμάς τους Έλληνες είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ξεκάθαροι όταν μιλάμε για αυτόν τον πόλεμο. Για εμάς τους Έλληνες που ζήσαμε στο πετσί μας τη ρητορική του κυρίου Erdogan, τον αναθεωρητισμό του, ακριβώς η ίδια ορολογία χρησιμοποιήθηκε και από τον κύριο Putin, ,άρα εμείς έχουμε κάθε λόγο να είμαστε ξεκάθαροι και να μην έχουμε καμία εσωτερική αμφισβήτηση ότι πολεμάμε με το δίκαιο», συμπλήρωσε.
Τέλος, η κα Μπακογιάννη κάνοντας αναφορά στις γαλλικές εκλογές, ο πρώτος γύρος των οποίων διεξάγεται την Κυριακή, τις χαρακτήρισε ως τη μεγάλη αγωνία της Ευρώπης και ευχήθηκε να επανεκλεγεί το κόμμα του Macron, καθώς εάν κερδίσει η LePen θα είναι «δραματική εξέλιξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης