Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα αποκαλυπτήρια της «Εθνικής Συμφωνίας», του νέου κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - «Στόχος η Βουλή»

Τα αποκαλυπτήρια της «Εθνικής Συμφωνίας», του νέου κόμματος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου - «Στόχος η Βουλή»
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία που σχεδόν έχει «κλειδώσει» είναι η κίνηση Μπογδάνου να συνενωθεί με το κόμμα Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, υπό την ονομασία «Εθνική Δημιουργία»
Σχετικά Άρθρα
Την νέα του πολιτική κίνηση, «αποκάλυψε» σε εκδήλωση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.
Μετά την οριστική ρήξη με τη Νέα Δημοκρατία και την διαγραφή του από το κόμμα, ο βουλευτής βάζει πλώρη για νέα σχέδια και στόχο όπως ο ίδιος δήλωσε, η είσοδος στη Βουλή.

Μιλώντας για ένα κόμμα αντάρτικο και ταυτόχρονα αντικομμουνιστικό, έκανε λόγο για «κόμμα ευρωατλαντικό» μιας και όπως ο ίδιος δήλωσε «μεγαλώσαμε με Θάτσερ και με Ρέιγκαν και δεν θα προδώσουμε τα είδωλά μας», για ένα κόμμα της «ελληνορωμαϊκής και ιουδαιοχριστινκής παράδοσης, ένα κόμμα αντιφασιστικό και αστικό».
Καταλήγοντας, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης: «όσοι έχουν περάσει από μεγάλα κόμμα να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε. Ότι τα Μέσα είναι μαζί σας σας, ότι σας παίζουν τα κανάλια και ότι τα συστήματα σας σπρώχνουν και σας ευνοούν».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία που σχεδόν έχει «κλειδώσει» είναι η κίνηση Μπογδάνου να συνενωθεί με το κόμμα Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου, υπό την ονομασία «Εθνική Δημιουργία».
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών και οι δύο προαναφερθέντες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης