Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σακελλαροπούλου (ΠτΔ): Η Ελλάδα στηρίζει τις σημαντικές και αξιέπαινες δράσεις της AHEPA

Σακελλαροπούλου (ΠτΔ): Η Ελλάδα στηρίζει τις σημαντικές και αξιέπαινες δράσεις της AHEPA

Τα μέλη της αντιπροσωπείας της AHEPA ενημέρωσαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τους στόχους της ομογενειακής οργάνωσης και τις τρέχουσες δραστηριότητές της και εξέφρασαν την προθυμία τους να συνεισφέρουν στην προώθηση των ελληνικών θέσεων στο εξωτερικό

Σχετικά Άρθρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Ελληνικής Εκπαιδευτικής Προοδευτικής Ένωσης (ΑHEPA), υπό τον πρόεδρό της Δημήτριο Κόκοτα, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας της AHEPA ενημέρωσαν την κυρία Σακελλαροπούλου για τους στόχους της ομογενειακής οργάνωσης και τις τρέχουσες δραστηριότητές της, ενώ εξέφρασαν την προθυμία τους να συνεισφέρουν στην προώθηση και προβολή των ελληνικών θέσεων στο εξωτερικό.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε τα μέλη για το έργο που επιτελείται τον τελευταίο αιώνα, καθώς φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση της Ένωσης.
Τόνισε επίσης ότι η Ελλάδα στηρίζει τις σημαντικές και αξιέπαινες δράσεις της AHEPA, τόσο στον εκπαιδευτικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό τομέα, όσο και σε αυτόν της προώθησης των σχέσεων της Ελλάδας με τις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης