Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ελληνική Λύση: Η αιτία των δεινών έχει ονοματεπώνυμο: ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης

Ελληνική Λύση: Η αιτία των δεινών έχει ονοματεπώνυμο: ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης
"Ο πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις του και τα εγκληματικά του λάθη έχει καταστήσει την Ελλάδα πρωταθλήτρια στο δημόσιο χρέος και έχει καταστρέψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, παρουσιάστηκε ως ο «αναμορφωτής της ελληνικής οικονομίας", αναφέρει η Ελληνική Λύση
Σχετικά Άρθρα

«Η αιτία των δεινών μας δεν είναι η «παγκόσμια κρίση» αλλά έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης», τονίζει η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει η Ελληνική Λύση, «ο πρωθυπουργός αντί να απολογηθεί για τους 27.571 νεκρούς Έλληνες από την πανδημία, με την πλειοψηφία να «σβήνει» εκτός ΜΕΘ, διακήρυξε για άλλη μια φορά το «τέλος της πανδημίας».
Ο πρωθυπουργός που με τις αποφάσεις του και τα εγκληματικά του λάθη έχει καταστήσει την Ελλάδα πρωταθλήτρια στο δημόσιο χρέος και έχει καταστρέψει νοικοκυριά και επιχειρήσεις, παρουσιάστηκε ως ο «αναμορφωτής της ελληνικής οικονομίας».
Ο πρωθυπουργός που επέτρεψε για πρώτη φορά στις τελευταίες δεκαετίες στην Τουρκία όχι μόνο να εισβάλει στην εθνική μας κυριαρχία, αλλά και να την αμφισβητήσει έμπρακτα με την ανάρτηση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου στον ΟΗΕ, εμφανίστηκε ως «υπερασπιστής των συνόρων».
Ο πρωθυπουργός που με τις εγκληματικές του επιλογές στην ενέργεια, την πρωτογενή παραγωγή και το ουκρανικό αφήνει την Ελλάδα απροστάτευτη τόσο στην ενεργειακή όσο και την επισιτιστική κρίση, εμφανίστηκε ως «εγγυητής» της ασφάλειας των Ελλήνων!».
«Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι η αιτία των δεινών μας δεν είναι η «παγκόσμια κρίση» αλλά έχει ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία και Κυριάκος Μητσοτάκης», καταλήγει η Ελληνική Λύση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης