Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στο πρώτο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης - Οι ομιλητές

Στο πρώτο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ο Μητσοτάκης - Οι ομιλητές

Στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στο πρώτο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το προσυνέδριο, που ξεκινά στις 09:30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη και συγκεκριμένα, το πρώτο με θέμα «Καθημερινότητα πολιτών, Μειώσεις Φόρων, Επενδύσεις και Νέες Δουλειές» και το δεύτερο μέρος: «Τα μεγάλα έργα υποδομής που αλλάζουν την εικόνα της χώρας».
Στο πρώτο μέρος του προσυνεδρίου θα μετέχουν σε κεντρικό πάνελ ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ και πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Γ. Μπρατάκος, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Π. Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού Στ. Κονταδάκης, με συντονιστή της συζήτησης τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Τ. Γαϊτάνη.
Ακόμη, σύντομο χαιρετισμό θα απευθύνουν, μεταξύ άλλων, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απ. Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κ. Ζέρβας και ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Στ. Καλαφάτης.
Θα υπάρξουν εισαγωγικές τοποθετήσεις από τον Γ. Μπρατάκο και τον Π. Μαρινάκη και θα ακολουθήσουν ομιλίες του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδη, του υπουργού Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρα, του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Ν. Παπαθανάση και άλλων, χαιρετισμοί βουλευτών της Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης και άλλες τοποθετήσεις.

Το δεύτερο μέρος

Το δεύτερο μέρος του Προσυνεδρίου θα ανοίξει με την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού και θα ακολουθήσουν σύντομες εισηγήσεις από τον υπουργό και τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κ. Καραμανλή και Γ. Καραγιάννη.
Σημειώνεται ότι στην πορεία προς το 14ο Συνέδριο της ΝΔ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου στο Metropolitan Expo, θα διεξαχθούν δύο προσυνέδρια σε Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, καθώς και δύο προσυνεδριακές συζητήσεις εντός Αττικής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης