Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Χρήσιμες οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας για να έχουμε πολιτικές αλληλεγγύης

Ανδρουλάκης: Χρήσιμες οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας για να έχουμε πολιτικές αλληλεγγύης
Συνάντηση του προέδρου του ΚΙΝΑΛ με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Antonio Costa
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας είναι χρήσιμες για να έχουμε πολιτικές αλληλεγγύης διατύπωσε ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Antonio Costa.
«Η συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Antonio Costa., έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με τον πόλεμο στην Ουκρανία, την ενεργειακή κρίση και βέβαια τις αυξανόμενες ανισότητες.
Πιστεύω ότι οι ιδέες της Σοσιαλδημοκρατίας, είναι ιδέες χρήσιμες, για να έχουμε πολιτικές αλληλεγγύης.
Πολιτικές, που θα διαμορφωθούν ώστε αυτή την περίοδο, η Ευρώπη να αποκτήσει κοινή άμυνα και ασφάλεια και κοινά χρηματοδοτικά εργαλεία αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης, που υπονομεύει το μέλλον των πιο ευάλωτων Ευρωπαίων πολιτών, αλλά και την οικονομία και την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης.
Για αυτό πρέπει να κάνουμε περισσότερα όλοι μαζί, για να έχουμε καλύτερο κοινό μέλλον» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ.Ανδρουλάκης.
Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της στήριξης της νέας γενιάς.
«Μια πολιτική επιλογή της κυβέρνησης της Πορτογαλίας, να στηρίξει νέα ζευγάρια μέσα από 26.000 κατοικίες, που θα μπορούν να ενοικιαστούν με ένα πολύ χαμηλό αντίτιμο, ώστε οι νέοι να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης