Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Προϋπήρχε του πολέμου η ενεργειακή κρίση – Κερδοσκοπία του Κράτους έναντι του λαού

Ανδρουλάκης: Προϋπήρχε του πολέμου η ενεργειακή κρίση – Κερδοσκοπία του Κράτους έναντι του λαού
Έως το συνέδριο του κόμματος, θα έχουν ρυθμιστεί όλα τα χρέη είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα

Τη θέση πως η ενεργειακή κρίση προϋπήρχε του πολέμου διατύπωσε ο επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος έκανε λόγο για κερδοσκοπία του Κράτους έναντι του λαού.
«Παίρνουμε μέτρα καθυστερημένα και η ΝΔ, η οποία δεν έχει κάνει τίποτα τόσους μήνες, έρχεται σήμερα να πάρει μέτρα 1,1 δις.
Η ενεργειακή κρίση προϋπήρχε του πολέμου.
Ο πόλεμος επιδεινώνει τα προβλήματα» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Ανδρουλάκης, υποστηρίζοντας πως «τα μέτρα δεν μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τους αδύναμους και τα ελληνικά νοικοκυριά».
Αναφερόμενος στο πακέτο στήριξης ύψους 1,1 δις ο κ.Ανδρουλάκης έκανε λόγο για κερδοσκοπία του κράτους εις βάρος του ελληνικού λαού λόγω του πληθωρισμού.
«Αν υπολογίσετε τα έσοδα από το ΦΠΑ και τους υπόλοιπους φόρους που αυξήθηκαν λόγω του πληθωρισμού, είναι πάνω από ένα δις μόνο για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου» είπε ο κ.Ανδρουλάκης..
Ερωτηθείς για το εάν το ΚΙΝΑΛ θα ψηφίσει τα νέα μέτρα στη Βουλή απάντησε ότι «θα στηρίξουμε οποιαδήποτε μέτρα δίνουν ένα περιθώριο οι πιο αδύναμοι να έχουν μια κάλυψη»

Θα ρυθμιστούν όλα τα χρέη του ΠΑΣΟΚ

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι «έχουμε αυτή την Κυριακή Κεντρική Επιτροπή και θα κάνουμε τον απολογισμό μας».
«Συνεχίζουμε με ενότητα, την πολιτική μας αυτονομία και με την ανανέωση.
Υπάρχει προσπάθεια να βγάλουμε νέα στελέχη, αξιόπιστα με γνώση.
Για να καταλάβει ο κόσμος ότι το πρόγραμμά μας μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Μπορούμε ξανά να γίνουμε κυβερνητική δύναμη.
Ξεκινάμε την αυτοοργάνωσή μας» επισήμανε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος ερωτηθείς για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι θα ρυθμιστούν όλα μέχρι το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί όπως είπε τον Μάιο, «ακόμη και τα αρρύθμιστα».
«Δεν έχω την ακριβή εικόνα, ξέρω πάνω κάτω πόσα είναι» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης σχετικά με τα χρέη του κόμματος του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης