Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Δεν έχει κανένα συμφέρον η Ελλάδα να στοιχίζεται πίσω από το ΝΑΤΟ

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Δεν έχει κανένα συμφέρον η Ελλάδα να στοιχίζεται πίσω από το ΝΑΤΟ
Πιθανός στόχος αντιποίνων η Ελλάδα υπογράμμισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Την θέση πως η Ελλάδα δεν έχει κανένα συμφέρον να στοιχίζεται πίσω από το ΝΑΤΟ όσον αφορά την κρίση στην Ουκρανία διατύπωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του στη Βουλή ο κ.Κουτσούμπας κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι συμμετέχει στην περικύκλωση της Ρωσίας, ενώ τάχθηκε εναντίον της εμπλοκής της Ελλάδας, αναφέροντας ότι η χώρας μας είναι πιθανός στόχος αντιποίνων όταν μάλιστα είναι γνωστές οι προειδοποιήσεις της ρωσικής πλευράς.
«Μήπως έχετε έτοιμη καμιά μονάδα να φύγει προς τα κει;
Ο ελληνικός λαός πρέπει να επαγρυπνεί, ο κίνδυνος είναι άμεσος για τον ελληνικό λαό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Κουτσούμας, επισημαίνοντας πως το δίλημμα δεν είναι ΝΑΤΟ ή Ρωσία, Ε.Ε ή Ρωσία.
Ο κ.Κουτσούμπας κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκρισία, καταλογίζοντάς του την αναβάθμιση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων στα χρόνια της διεκυβέρνησής του και αφού έκανε εκτενείς αναφορές στον πόλεμο της Γουγκοσλαβίας, για να επισημάνει ότι η συμμετοχή στο ΝΑΤΟ δεν εγγυάται την ακεραιότητα των χωρών, ανέφερε ότι πίσω από ό,τι συμβαίνει στην Ουκρανία, ΗΠΑ και Κίνα μάχονται για την πρωτοκαθεδρία στο ληστρικό, καπιταλιστικό σύστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης