Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Κουτσούμπα με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Εργαζομένων και Σωματείων – Τι ανέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ

Συνάντηση Κουτσούμπα με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Εργαζομένων και Σωματείων – Τι ανέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ
Η συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Εργαζομένων και Σωματείων
Σχετικά Άρθρα
«Εμείς δεν υποστηρίζουμε γενικά τα αιτήματά σας, μέσα στη Βουλή και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, αλλά και έξω στο δρόμο. Δηλαδή, η κατεύθυνση που έχουμε δώσει είναι όλες οι δυνάμεις να βρίσκονται έξω, στους δρόμους του αγώνα μαζί σας, γιατί στηρίζουμε τα αιτήματά σας», τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, στη συνάντησή του με εκπροσώπους Ομοσπονδιών Εργαζομένων και Σωματείων.
Ειδικότερα, ο  κ. Κουτσούμπας συναντήθηκε το Σάββατο 26/2, πριν το συλλαλητήριο, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ), την Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος (ΟΜΕ) και Σωματείων από τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, τη ΛΑΡΚΟ, τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, την COSCO.
Ο ίδιος καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών και των Σωματείων ανέφερε πως «η κατεύθυνση που έχουμε δώσει είναι όλες οι δυνάμεις να βρίσκονται έξω, στους δρόμους του αγώνα μαζί σας, γιατί στηρίζουμε τα αιτήματά σας».
«Άλλωστε εσείς είστε, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, η ναυαρχίδα της ελληνικής βιομηχανίας. Είτε πάρουμε τα πετρέλαια, τα λιπάσματα, το σιδηρονικέλιο της ΛΑΡΚΟ, τα Ναυπηγεία, το Λιμάνι της COSCO, τα αμυντικά συστήματα και την ελληνική αμυντική βιομηχανία, αυτό που εκπροσωπείτε είναι η ελληνική βιομηχανία, αυτό που λέμε παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, που βασικά είναι το εργατικό, το τεχνικό προσωπικό, όλοι εσείς δηλαδή, οι εργαζόμενοι που παράγετε αυτό τον πλούτο. Και θα μπορούσατε να ζήσετε ανθρώπινα, όχι μόνο εσείς και οι οικογένειές σας, αλλά όλη η κοινωνία, όλη η Ελλάδα, μέσα από την παραγωγή που βγάζετε», κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης