Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο Κύρτσος ξαναχτυπά: Η ΝΔ δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη, ο επόμενος ηγέτης θα με ευχαριστεί γιατί ξεκίνησα την κάθαρση

Ο Κύρτσος ξαναχτυπά: Η ΝΔ δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη, ο επόμενος ηγέτης θα με ευχαριστεί γιατί ξεκίνησα την κάθαρση
Ο κ. Κύρτσος προβλέπει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ, πριν από τις επόμενες ευρωεκλογές
Σχετικά Άρθρα

Νέα σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, εξαπολύει μέσω Twitter, o διαγραφείς ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.
Προβλέπει ότι, σε σύντομο χρονικό διάστημα ο κ. Μητσοτάκης θα έχει αποχωρήσει από την ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει δικό του κόμμα και ο επόμενος ηγέτης της ΝΔ θα τον ευχαριστήσει γιατί ξεκίνησε την κάθαρση.
Επίσης ο διαγραφείς ευρωβουλευτής της ΝΔ ασκεί δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για θέματα οικονομίας και ειδικότερα για το υψηλό επιτόκιο του 10ετούς ελληνικού ομολόγου.
«Η ΝΔ δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη. Θα έχει φύγει από ηγεσία πριν τη λήξη της ευρωβουλευτικής μου θητείας. Ο Άδωνις θα έχει το δικό του κόμμα, θα πουλάει μαντζούνια.
Ο επόμενος ηγέτης, όποιος και αν είναι, όπου και αν βρίσκομαι, θα με ευχαριστήσει γιατί ξεκίνησα την κάθαρση» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κύρτσος.
kyrtsos_1.JPG

«Γειά σου Μητσοτάκη σούπερ-manager. Κατάφερες να πας το επιτόκιο του δεκαετούς και τα spread, πάνω από εκεί που σου τα παρέδωσε ο Τσίπρας.
Γιατί; Βάλε τον Δημητριάδη και το Σκέρτσο να το εξηγήσουν. Οι νοικοκυραίοι, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί κρέμονται από τα χείλη τους», σημείωσε σε άλλη ανάρτησή του.
kyrtsos_2.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης