Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πολάκης: Πλεύρη, βρες τρύπα να κρυφτείς με τόσους θανάτους, μην απολύσεις κανέναν ανεμβολίαστο υγειονομικό

Πολάκης: Πλεύρη, βρες τρύπα να κρυφτείς με τόσους θανάτους, μην απολύσεις κανέναν ανεμβολίαστο υγειονομικό
Αναφερόμενος στην ΔΕΗ και τις αυξήσεις των τιμολογίων, ο Παύλος Πολάκης είπε ότι «μας λέγατε ότι δεν θα αυξηθεί το ρεύμα και οι ψηφοφόροι σας παθαίνουν εγκεφαλικό με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που λαμβάνουν»

Με εκφράσεις όπως «εμείς είμαστε με το ΕAM», «βρες τρύπα να κρυφτείς με τόσους θανάτους», «μην τολμήσεις να απολύσεις κανέναν θα τους επαναπροσλάβουμε την επόμενη ημέρα που θα εκλεγούμε», ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Η μετωπική επίθεση για όλα από τον Παύλο Πολάκη στον Θάνο Πλεύρη έγινε κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής.
Απευθυνόμενος στον υπουργό Υγείας, ο Παύλος Πολάκης είπε: «Πλεύρη, βρες τρύπα να κρυφτείς. Έχει 11.250 νεκρούς σε 5 μήνες, δεν υπάρχει αλλού αυτό το ρεκόρ! Αυτή είναι η επιτυχία σας, δεν κάνατε αυτό που σας λέγαμε για τα φάρμακα και τις ΜΕΘ» και κατέληξε: «μην τολμήσεις Πλεύρη να απολύσεις κανέναν υγειονομικό, θα τους επαναπροσλάβουμε όλους την πρώτη μέρα που θα γίνουμε κυβέρνηση​».
Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης ήταν εκείνος που του είχε είπε να κατέβει σε κινητοποίηση με Κασιδιάρη, ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε τον υπουργό Επικρατείας ότι εκτός από τις νομοθετικές εξυπηρετήσεις με ανθρώπους της νύχτας και του υποκόσμου, όπως αποδείχθηκε από τα SMS που ήρθαν στην δημοσιότητας, έχει σχέσεις ως εκπρόσωπος της altright, της πατριδοκαπηλίας, του Ελλαδεμπορίου που ενδύεται τον πατριωτισμό. «Εμείς όμως είμαστε από την άλλη μεριά του ΕΑΜ», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφερόμενος στην ΔΕΗ και τις αυξήσεις των τιμολογίων, ο Παύλος Πολάκης είπε ότι «μας λέγατε ότι δεν θα αυξηθεί το ρεύμα και οι ψηφοφόροι σας παθαίνουν εγκεφαλικό με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ που λαμβάνουν».

Η αφορμή της επίθεσης στον Πλεύρη

Αφορμή για την επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Θάνο Πλεύρη ήταν η… ανταλλαγή ανακοινώσεων του υπουργού Υγείας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρμόδιο τομεάρχη του, Ανδρέα Ξανθό.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστες», επισημαίνει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, απαντώντας σε δήλωση του Ανδρέα Ξανθού.

«Πρωταρχικός σκοπός μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και η στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των υγειονομικών που έχουν εμβολιαστεί και με πίστη στην επιστήμη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Με στοχευμένα μέτρα, τα οποία στο σύνολό τους καταψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού έχει φθάσει στον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Πλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί χωρίς προσχήματα την πλήρη κάλυψη στους αντιεμβολιαστές. Με την ανακοίνωσή του ο κ. Ξανθός εκφράζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των εμβολίων, όπως καιρό τώρα μας αποκαλύπτει ο κ. Πολάκης. Στηρίζει την τραγική μειοψηφία υγειονομικών κατά του εμβολιασμού και τους παρέχει απλόχερα την πολιτική του αγκαλιά», αναφέρει ο κ. Πλεύρης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης