Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Δεν υπάρχει λόγος για πρόωρες εκλογές – Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη

Βορίδης: Δεν υπάρχει λόγος για πρόωρες εκλογές – Η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη
Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατάρρευση του Τσίπρα τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές και ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Μ. Βορίδης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Βορίδης είπε πως πρόωρες εκλογές γίνονται, όταν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός δεν έχει λόγο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο καθώς η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι συμπαγής.
«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν κατάρρευση του Αλέξη Τσίπρα.
Έχει μεγάλη αγωνία προκειμένου να κερδίσει την δεύτερη θέση, καθώς ανεβαίνει το ΚΙΝΑΛ» είπε ο κ.Βορίδης, υποστηρίζοντας πως αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει, είναι να υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα.
«Η χώρα χρειάζεται ένα εκλογικό σύστημα που θα διασφαλίζει κάτι τέτοιο» είπε ο κ.Βορίδης, υποστηρίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία θα έχει το ποσοστό της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές.

Δεν θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος

Ο κ.Βορίδης τόνισε ότι δεν θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος, καθώς όπως είπε, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν είναι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης.
Ερωτηθείς για κυβέρνηση συνεργασίας, ο κ.Βορίδης είπε πως μια κυβέρνηση ρυθμίζει το πώς οργανώνονται παραγωγικές δραστηριότητες και κάνει επιλογές για το που θα τοποθετήσει τα κίνητρα της, ενώ σε μια κυβέρνηση από διάφορα κόμματα θα πρέπει να αναζητά και να βρίσκει ισορροπίες.
Ανέφερε επίσης ότι επιθυμία της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού είναι η ταχεία αξιοποίηση των πόρων που θα έρθουν στη χώρα μας ώστε να μην υπάρχει διασπάθιση του δημόσιου χρήματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης