Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση φαίνεται ότι μεθοδεύει την αποπομπή του κ. Χατζηθεοδοσίου

Χαρίτσης: Η κυβέρνηση φαίνεται ότι μεθοδεύει την αποπομπή του κ. Χατζηθεοδοσίου
Στελέχη της ΝΔ και μέλη της ΚΕΕ ζητούν την παραίτηση του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου από το τιμόνι της Ένωσης
«Έχοντας μακρά εμπειρία εξωθεσμικών παρεμβάσεων, η κυβέρνηση Μητσοτάκη φαίνεται ότι μεθοδεύει ακόμα και την αποπομπή του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Χατζηθεοδοσίου», καταγγέλλει σε δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση αυτή έχει δυσανεξία στην κριτική από όπου και αν αυτή προέρχεται», σχολιάζει και προσθέτει: «Είναι σύμπτωμα μιας αυταρχικής και ανασφαλούς κυβέρνησης που βλέπει να οξύνεται το κύμα οργής για την αντικοινωνική και αναποτελεσματική της πολιτική».

Η επιστολή «γαλάζιων» στελεχών

Με επιστολή τους, επτά γαλάζια στελέχη-μέλη της ΚΕΕ ζητούν την παραίτηση του κ. Χατζηθεοδοσίου επικαλούμενοι λόγους «άμεσης ανάγκης διαφύλαξης του κύρους της ΚΕΕ».
Αύριο (10/2/2022), αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Διοικητικής Επιτροπής της Ένωσης Επιμελητηρίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπογράφοντες την επιστολή δεν εξηγούν τους λόγους που επιβάλουν «διαφύλαξη του κύρους» της ΚΕΕ σημειώνοντας μόνο ότι θα τους εξηγήσουν στην αυριανή συνεδρίαση.
Epistolh.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης