Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπογδάνος: Εθνικό έγκλημα η συμφωνία με το Πακιστάν - Βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας

Μπογδάνος: Εθνικό έγκλημα η συμφωνία με το Πακιστάν - Βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας
Συγκεκριμένα ο Κ.Μπογδάνος γράφει στο Twitter: Η συμφωνία με το Πακιστάν δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Δεσμευθήκαμε να διώξουμε όσους παραβίασαν τα σύνορά μας, όχι να προσκαλέσουμε κι άλλους.

Θέση απέναντι στην συμφωνία Ελλάδος - Πακιστάν - η οποία περιλαμβάνει επανένωση οικογενειών και άλλες διευκολύνσεις που αποτελούσαν πάγια αιτήματα της Πακιστανικής κοινότητας στην χώρα, έλαβε ο διαγραφείς από την ΝΔ βουλευτής Α περιφέρειας Αθηνών Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Ο Κ.Μπογδάνος που πρόσφατα κατά την συζήτηση για την πρόταση μομφής εναντίον της κυβέρνησης, είχε εξαπολύσει πυρά για την μεταστροφή της ΝΔ, τώρα κάνει λόγο για «εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας μας».

Συγκεκριμένα ο Κ.Μπογδάνος γράφει στο Twitter: Η συμφωνία με το Πακιστάν δεν είναι λογική, δεν είναι πατριωτική, δεν είναι δημοκρατική. Δεσμευθήκαμε να διώξουμε όσους παραβίασαν τα σύνορά μας, όχι να προσκαλέσουμε κι άλλους. Η δημιουργία μιας νέας ισλαμικής μειονότητας είναι εθνικό έγκλημα και βόμβα στα θεμέλια της πατρίδας.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης