Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαφοροποίηση Παπαδόπουλου από τη «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το πόρισμα της δικαιοσύνης για τη Novartis

Διαφοροποίηση Παπαδόπουλου από τη «γραμμή» ΣΥΡΙΖΑ: Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το πόρισμα της δικαιοσύνης για τη Novartis
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως τις επόμενες εκλογές δεν θα είναι υποψήφιος

Αντίθετα με τη γραμμή του κόμματος όσον αφορά την υπόθεση της Novartis και τις αρχειοθετήσεις φακέλων, κινήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκης Παπαδόπουλος.
Ειδικότερα, ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε από το βήμα της Βουλής ότι «το πόρισμα της απόφασης Δικαιοσύνης για τις υποθέσεις που αφορούν τον ποινικό χαρακτήρα ευθυνών πρώην υπουργών είμαστε αναγκασμένοι να το αποδεχτούμε γιατί και με όσες υπάρχουν αμφισβητήσεις, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε».
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που για ένα διάστημα ήταν μέλος της Επιτροπής της Βουλής για την Novartis επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπενθύμισε είχε καταλήξει πως «για όλες τις περιπτώσεις που εξετάσαμε μόνο για τρεις θα έπρεπε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ποινικών ευθυνών: των πρώην υπουργών Δημήτρη Αβραμόπουλου, Άδωνι Γεωργιάδη και για τον Ανδρέα Λοβέρδο. Για τους δύο είδαμε ότι αρχειοθετήθηκε. Εύχομαι και στον Ανδρέα τον Λοβέρδο να αθωωθεί».
Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε πως «θα πρέπει να πούμε ότι στο πόρισμα εμείς που καταθέσαμε δεν βρήκαμε ενοχοποιητικά στοιχεία ούτε για τον κ. Bενιζέλο, ούτε για τον κ. Kουτρουμάνη, ούτε για τον κ. Στουρνάρα ούτε βέβαια για τον κ. Πικραμένο και τον κ. Σαμαρά, ούτε για τον κ. Λυκουρέντζο, ούτε για τον κ. Σαλμά».
Σημειώνεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος πως δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης