Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Απαράδεκτη και εντελώς αναληθής η δήλωση Δούκα – Στην ώρα τους οι εκλογές

Οικονόμου: Απαράδεκτη και εντελώς αναληθής η δήλωση Δούκα – Στην ώρα τους οι εκλογές
Η αντίδραση του Σπήλιου Λιβανού δεν ήταν η πρέπουσα και αυτό οδήγησε στην παραίτηση του είπε ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα

Απαράδεκτη και εντελώς αναληθή χαρακτήρισε τη δήλωση του πρώην υπουργού και νυν δημάρχου Σπάρτης, Π. Δούκα σχετικά με τις αποζημιώσεις που δόθηκαν στους πυρόπληκτους της Ηλείας το 2007 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου.
«Δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα και στη διαχείριση εκείνης της τραγωδίας.
Προφανώς τελείως έξω από την αισθητική και την αξιακή συγκρότηση του χώρου μας.
Καμία σχέση με την πραγματικότητα από την αρχή μέχρι το τέλος της, ούτε στον τρόπο με τον οποίο ενισχύθηκαν και αποζημιώθηκαν οι άνθρωποι που είχαν ανάγκη.
Όλα έγιναν με τον τρόπο που έπρεπε, μέσω τραπεζών.
Ούτε έχει σχέση με την πραγματικότητα σχετικά με το πόσες μονάδες ήταν ο καθένας πίσω κτλ» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Οικονόμου, ο οποίος σχετικά με την αποπομπή του κ.Λιβανού, ανέφερε πως «οδηγήθηκε σε παραίτηση διότι η αντίδρασή του απέναντι σε μια καθ' όλα απαράδεκτη δήλωση του δημάρχου Σπάρτης κ. Δούκα δεν ήταν αυτή που αρμόζει σε υπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
«Ο κ. Λιβανός συνειδητοποίησε ότι η αντίδρασή του δεν ήταν η πρέπουσα και αυτό τον οδήγησε στην παραίτησή του και στην άμεση αποδοχή της» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι εκλογές στην ώρα τους

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο κ.Οικονόμου δήλωσε ότι «οι επόμενες εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους με τον εκλογικό νόμο που ισχύει».
«Με αυτόν τον εκλογικό νόμο η ΝΔ θα ξανακερδίσει τις εκλογές.
Γιατί την ώρα των εκλογών θα έχουμε παρουσιάσει στον κόσμο όλο το πλαίσιο των πολιτικών που παρουσιάσαμε και πέτυχαν μετρήσιμα αποτελέσματα. Και ταυτόχρονα πως δεν θα γυρίσει πίσω αυτή η πορεία μεταρρυθμίσεων, ανάπτυξης.
Αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς παρά τις δυσκολίες, παρά την κόπωση, είναι ότι δεν βλέπει τριγύρω του αίτημα πολιτικής αλλαγής αλλά σταθερότητα» είπε ο κ.Οικονόμου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης