Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Δεν θέλουμε να είμαστε στην αντιπολίτευση, φιλοδοξία μας να γίνουμε κυβέρνηση

Ανδρουλάκης (ΚΙΝΑΛ): Δεν θέλουμε να είμαστε στην αντιπολίτευση, φιλοδοξία μας να γίνουμε κυβέρνηση
Θα συγκρουόμαστε με ότι αξιακά δεν μας ταιριάζει υποστήριξε ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως το Κίνημα Αλλαγής φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση διατύπωσε ο επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος με αφορμή τα σχόλια περί ίσων αποστάσεων, τόνισε ότι «θα συγκρουόμαστε με ό,τι αξιακά δεν μας ταιριάζει δεν έχω και δεν έχουμε στο κόμμα μας επιλεκτικές ευαισθησίες».
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι «δεν είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να είναι πάντα στην αντιπολίτευση, εμείς είμαστε ένα κόμμα που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση αλλά κυβέρνηση με όρους πολιτικών προτεραιοτήτων και οι πολιτικές μας προτεραιότητες θα είναι τέτοιες που θέλουμε ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό για να αλλάξουμε τη χώρα μας να την κάνουμε καλύτερη».
«Όσο πιο ισχυροί είμαστε στις επόμενες εκλογές τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχει ο ελληνικός λαός μέσω του προγράμματός μας να ζήσει καλύτερες ημέρες» υπογράμμισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος έβαλε κατά της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πρόσφατης κακοκαιρίας, αναφέροντας πως «το κράτος φάνηκε γυμνό να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία».
Ερωτηθείς για την κρίση στην Ουκρανία ο κ.Ανδρουλάκης είπε ότι ήταν λάθος το ότι ο Scholz πήγε Ουάσινγκτον και ο Macron στη Μόσχα.
«Έπρεπε και οι δύο μαζί να επισκεφθούν Μόσχα και Ουάσινγκτον ώστε η Ευρώπη να έχει ενιαία γραμμή και να μην επιτρέψουν να γίνει Αφγανιστάν» είπε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος εκτίμησε ότι για το Ουκρανικό θα υπάρξει πεδίο διαπραγμάτευσης κάτω από το τραπέζι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης