Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Είπε μια ανοησία ο Δούκας - Αυστηρός ο Μητσοτάκης με τον αξιακό κώδικα της ΝΔ

Γεωργιάδης: Είπε μια ανοησία ο Δούκας - Αυστηρός ο Μητσοτάκης με τον αξιακό κώδικα της ΝΔ
Ατυχέστατος οποιοσδήποτε παραλληλισμός των αποζημιώσεων του 2007 με αυτές της Αττικής Οδού είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Ανοησία χαρακτήρισε τις δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης Π. Δούκα σχετικά με τις αποζημιώσεις του 2007 στους πυρόπληκτους Ηλείας ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε πως με αυτές τις τοποθετήσεις ο κ.Δούκας αδικεί πρωτίστως τον εαυτό του αλλά και την κυβέρνηση στην οποία υπήρξε μέλος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γεωργιάδης, αναφερόμενος στην αποπομπή του Σπήλιου Λιβανού από την κυβέρνηση, υπογράμμισε ότι αυτός κρίθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος, όπως είπε, όταν κάτι ξεφεύγει από τον αξιακό κώδικα της ΝΔ είναι ιδιαίτερα αυστηρός ακόμη και αν πρόκειται για έναν προσωπικό φίλο.
Ερωτηθείς για το πώς θα αντιδρούσε εκείνος εάν άκουγε τις δηλώσεις του κ. Δούκα, ο υπουργός Ανάπτυξης απάντησε ότι θα απαντούσε ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως περιγράφονται και πως οι αποζημιώσεις δεν δόθηκαν με σακούλες, αλλά με ΑΦΜ και έλεγχο, ενώ μετά υπήρξαν και χρήματα που επεστράφησαν.

Ήμουν νέος

Κληθείς να σχολιάσει επικριτικές δηλώσεις που έκανε ο ίδιος το 2007 ως πολιτευόμενος με το ΛΑΟΣ για την κυβέρνηση Καραμανλή, ο κ.Γεωργιάδης απάντησε πως «όταν κάποιο νέο παιδί - όπως εγώ ήμουν τότε -, θέλει να βγει βουλευτής, λέει και πολλές υπερβολές».
«Το να αναπαράγονται δηλώσεις μου από εκείνη την περίοδο για χιλιοστή φορά, είναι λίγο ντεμοντέ και ξαναζεσταμένη σούπα» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

Καμία σχέση με τις αποζημιώσεις της Αττικής Οδού

Ο κ.Γεωργιάδης απέρριψε τους παραλληλισμούς των αποζημιώσεων του 2007 με τις 2.000 ευρώ της Αττικής Οδού, λέγοντας ότι αποτελούν αποζημίωση από μια ιδιωτική εταιρία, με ιδιωτικό χρήμα, σε ιδιώτες και η σύγκριση είναι ατυχέστατη.
Όσον αφορά το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά τόνισε ότι θα είναι εξαιρετικός στα νέα του καθήκοντα τα οποία, όπως είπε, αναλαμβάνει σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή με μπλόκα στους δρόμους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης