Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Πιο κρίσιμη από ποτέ η κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ – Άμεσα λύση εξυγίανσης

Ανδρουλάκης: Πιο κρίσιμη από ποτέ η κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ – Άμεσα λύση εξυγίανσης
Ατελέσφορη η νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης να εντάξει τη ΛΑΡΚΟ σε ένα ειδικό καθεστώς διαχείρισης είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Σχετικά Άρθρα

Πιο κρίσιμη από ποτέ χαρακτήρισε την κατάσταση στη ΛΑΡΚΟ ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος κατά τη συνάντηση του με αντιπροσωπεία εργαζομένων της επιχείρησης, ζήτησε να βρεθεί άμεσα μια λύση εξυγίανσης.
«Προφανώς υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες πολλών κυβερνήσεων για τη σημερινή κατάσταση, όμως όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα, το 2020 η κυβέρνηση της ΝΔ πήρε μια νομοθετική πρωτοβουλία που εμείς θεωρούσαμε ότι θα είναι ατελέσφορη - όπως αποδεικνύεται σήμερα - με το να εντάξει τη ΛΑΡΚΟ σ' ένα ειδικό καθεστώς διαχείρισης» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.

Λύση εξυγίανσης

«Αυτό το μήνυμα που θέλω να στείλω με τη σημερινή μας συνάντηση είναι ότι πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση εξυγίανσης της επιχείρησης, ώστε να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και η επιχείρηση να αποκτήσει ξανά εξωστρέφεια, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου το νικέλιο στις διεθνείς αγορές αποτιμάται πάρα πολύ υψηλά», τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να πάρει πρωτοβουλία και να καταθέσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο στη Βουλή.
«Σε αντίθετη περίπτωση, η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας θα βρεθεί μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο οικονομικό και κοινωνικό ζήτημα.
Όταν τόσες χιλιάδες άνθρωποι οδηγούνται σε αδιέξοδο, είναι προφανές ότι κι εσείς και οι οικογένειές σας, η Εύβοια, η Φθιώτιδα και οι άλλοι νομοί, θα αντιμετωπίσουν αυξημένες ανισότητες και προβλήματα» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης