Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Να δοθούν άμεσα δίκαιες και χωρίς εξαιρέσεις αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες

ΚΙΝΑΛ: Να δοθούν άμεσα δίκαιες και χωρίς εξαιρέσεις αποζημιώσεις στους πληγέντες αγρότες
Οι αγρότες του Μαραθώνα, της Αργολίδας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας βρίσκονται σε απόγνωση καθώς σε λίγες ώρες είδαν τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να θάβονται κάτω από το χιόνι και τον παγετό, σημείωσε σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλλαγής

Τις πληγείσες από την πρόσφατη σφοδρή χιονόπτωση περιοχές του Μαραθώνα επισκέφθηκε κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον βουλευτή και Υπεύθυνο του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανδρέα Πουλά, τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο και μέλος ΚΠΕ, Γιάννη Σμέρο και τα μέλη της Ν.Ε. Ανατολικής Αττικής Χρήστο Δραγώτη και Λάζαρο Καραούλη.
Στη συνάντηση που είχαν με Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα, Αλέκο Βάρσο και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Μάμαλη ενημερώθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής και είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος των ζημιών στις θερμοκηπιακές καλλιέργειες.
Οι αγρότες του Μαραθώνα, της Αργολίδας αλλά και άλλων περιοχών της χώρας βρίσκονται σε απόγνωση καθώς σε λίγες ώρες είδαν τους κόπους μίας ολόκληρης χρονιάς να θάβονται κάτω από το χιόνι και τον παγετό.
Είναι ανάγκη ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει γρήγορα σε καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις, προκειμένου οι πληγέντες αγρότες να λάβουν, χωρίς εξαιρέσεις το συντομότερο δυνατό και στο ακέραιο τις αποζημιώσεις που δικαιούνται για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν και να συνεχίσουν την παραγωγική τους δραστηριότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης