Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Τσίπρα: Η εποχή που παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής παρήλθε ανεπιστρεπτί

Οικονόμου για Τσίπρα: Η εποχή που παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής παρήλθε ανεπιστρεπτί
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντά στην επίθεση του Αλέξη Τσίπρα για την ακρίβεια
Σχετικά Άρθρα
Για «επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις» κατηγόρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την κριτική του για τα μέτρα κατά της ακρίβειας που έχει λάβει η κυβέρνηση.
«Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις» αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Οικονόμου.

Η δήλωση του κ. Οικονόμου

Πιο αναλυτικά, ο κ. Οικονόμου αναφέρει στη δήλωση του: «Η εποχή που ο κ. Τσίπρας παρουσιαζόταν σαν τον Χουντίνι της πολιτικής, που υποδυόταν πως είχε μια μαγική λύση για όλα τα προβλήματα, παρήλθε ανεπιστρεπτί. Όλοι ξέρουν πια ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Ο μόνος που δεν το έχει κατανοήσει είναι ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παραμένει προσκολλημένος στην εποχή πριν από το 2015, την εποχή των εύκολων ψευδών υποσχέσεων.
Οι πολίτες κατανοούν ότι η κυβέρνησή μας παλεύει καθημερινά για να αντιμετωπίσει τις παγκόσμιες κρίσεις ενέργειας και ακρίβειας αγαθών. Έχουμε παράσχει και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε έμπρακτη στήριξη στις επιχειρήσεις και το εισόδημα των πολιτών και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η απάντηση στα προβλήματα γίνεται με δράσεις και πράξεις, όχι με επιδερμικές και έωλες διαπιστώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης