Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου κατά Τσίπρα για την μείωση του ΕΝΦΙΑ: Κατανοούμε την αμηχανία του

Οικονόμου κατά Τσίπρα για την μείωση του ΕΝΦΙΑ: Κατανοούμε την αμηχανία του

Η απάντηση μας στους μύθους και την καταστροφολογία είναι οι πράξεις που δημιουργούν όφελος για όλους, επισημαίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας για την μείωση που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στον ΕΝΦΙΑ έδωσε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα που στηρίζουν την κοινωνία και πως κάθε χρόνο οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν 860.000.000 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το 2018. Σημειώνεται ότι προηγουμένως ο κ. Τσίπρας μεταξύ άλλων αποκάλεσε ημίμετρο την μείωση του ΕΝΦΙΑ που αφορά λίγους.

Ολόκληρη η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου:

Με την απόφαση νέας μείωσης του ΕΝΦΙΑ, σε μόνιμη βάση, 8 στους 10 πολίτες θα πληρώσουν ακόμη μικρότερο ΕΝΦΙΑ. Έτσι κάθε χρόνο οι φορολογούμενοι θα πληρώνουν 860.000.000 ευρώ λιγότερα σε σχέση με το 2018. Κατανοούμε την αμηχανία του κ. Τσίπρα κάθε φορά που η κυβέρνηση λαμβάνει μέτρα που στηρίζουν την κοινωνία, αλλά θα έπρεπε να το έχει πια συνηθίσει, αφού έχουμε στηρίξει και στηρίζουμε πολλαπλώς το εισόδημα των πολιτών. Η απάντηση μας στους μύθους και την καταστροφολογία είναι οι πράξεις που δημιουργούν όφελος για όλους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης