Τελευταία Νέα
Πολιτική

Εμβάσματα 18.800 ευρώ από τον Σκάι στον Γεωργιάδη - Η εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης του φακέλου για τη Novartis

Εμβάσματα 18.800 ευρώ από τον Σκάι στον Γεωργιάδη - Η εισαγγελική πράξη αρχειοθέτησης του φακέλου για τη Novartis
Εντοπίστηκαν εμβάσματα από λογαριασμό που ανήκει στην εταιρεία του Σκάι προς τον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα

Πλήθος ερωτημάτων προκαλεί η πράξη αρχειοθέτησης του φακέλου του Άδωνη Γεωργιάδη σχετικά με την υπόθεση της Novartis. Πρόκειται για τη διάταξη με την οποία ο νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων βγήκε από το κάδρο με τον ίδιο να διαμηνύει ότι «δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Θα το ψάξουμε μέχρι τέλους».
Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το documentonews.gr, εντοπίστηκαν εμβάσματα από λογαριασμό που ανήκει στην εταιρεία του Σκάι προς τον τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εμβάσματα αφορούν το έτος 2017, κατά το οποίο ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν, ήδη, βουλευτής και αντιπρόεδρος της ΝΔ.
«…Το ίδιο έτος (χρήση 2017) υπήρξαν εμβάσματα από την εταιρεία «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝ. ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚ (ΣΚΑΙ)» συνολικού ύψους 18.800 ευρώ από το οποίο δεν δηλώθηκε το ποσό των 8.800 ευρώ (σελ 58 και 59 της έκθεσης)…» αναφέρεται στην πράξη αρχειοθέτησης της Οικονομικής Εισαγγελίας.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, επισημαίνοντας ότι «η διάταξη αρχειοθέτησης της δίωξης του Γεωργιάδη είναι ΜΑΥΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ για την Δικαιοσύνη!!!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης