Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης δεν απάντησε σε τίποτα στη Βουλή

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Ο Μητσοτάκης δεν απάντησε σε τίποτα στη Βουλή
Αδύναμοι οι κυβερνητικοί βουλευτές να υποστηρίξουν τους υπουργούς τους είπε ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως ο Κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε σε τίποτα στη Βουλή διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ηλιόπουλος αναφερόμενος στη συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.
«ήταν αίτημα της κοινωνίας, η κυβέρνηση να βρεθεί τρεις μέρες απολογούμενη στη Βουλή.
Αυτές τις τρεις μέρες, φάνηκε ξεκάθαρα η αδυναμία των κυβερνητικών βουλευτών να υποστηρίξουν το κυβερνητικό έργο.
Δεν είδαμε βουλευτές της ΝΔ να λένε ότι τα πήγε καλά ο κ. Στυλιανίδης, ο κ. Καραμανλής ή ο κ. Σκρέκας», ανέφερε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Ηλιόπουλος.
«Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούγαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητάει εκλογές επειδή φοβάται τις δημοσκοπήσεις, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει εκλογές το κάνει – υποτίθεται - επειδή φοβάται τις δημοσκοπήσεις.
Καλό είναι να κάτσουν και να σκεφτούν ένα παραπάνω επιχείρημα» υπογράμμισε ο κ.Ηλιόπουλος, αναφέροντας πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν απάντησε σε κρίσιμα ερωτήματα για τη θεσμική παρακμή που ζει αυτή τη στιγμή η χώρα».

Βαθύτατη θεσμική παρακμή

«Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει αυτή η συζήτηση, αλλά όταν το νούμερο 2 της κυβέρνησης, ο κ. Γεραπετρίτης, στέλνει μηνύματα στον κ. Φουρθιώτη, σε άνθρωπο που έχει τραμπουκίσει υπουργό της κυβέρνησης, τότε προφανώς μιλάμε για βαθύτατη θεσμική παρακμή που ακουμπά και τον κ. Μητσοτάκη» τόνισε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως «αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει γιατί η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην ευρωζώνη που έχει χαμηλότερο κατώτατο μισθό από αυτόν που είχε το 2010».
«Η Ελλάδα είναι στις χειρότερες θέσεις σε επίπεδο ακρίβειας και στο κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας.
Στον καταναλωτή το ρεύμα έρχεται από 40% έως 200% πάνω -αν μιλήσουμε για αγρότες παραγωγούς -, ενώ στο φυσικό αέριο οι λογαριασμοί έρχονται δυο και τρεις φορές πάνω» τόνισε ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης