Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση των λαθών και το επιτελικό κράτος ένα ακυβέρνητο καράβι

Βελόπουλος: Η ΝΔ είναι η κυβέρνηση των λαθών και το επιτελικό κράτος ένα ακυβέρνητο καράβι
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι επί 2,5 χρόνια η ΝΔ κάνει λάθη και τόνισε ότι «είστε η κυβέρνηση των λαθών»
Σχετικά Άρθρα

Στημένο παιχνίδι Μητσοτάκη – Τσίπρα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος την πρόταση δυσπιστίας μιλώντας επί της κοινοβουλευτικής διαδικασίας την Κυριακή 30/1/2022.
Δήλωσε ότι «θλίβομαι γιατί το προεδρείο δεν έπρεπε να δώσει το λόγο σε Τσίπρα και Μητσοτάκη», αναφερόμενος στην πρώτη σύγκρουση των δύο αρχηγών το Σάββατο 29/1.
Εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι επί 2,5 χρόνια η ΝΔ κάνει λάθη και τόνισε ότι «είστε η κυβέρνηση των λαθών».

«Η χειρότερη κυβέρνηση»

Επίσης έκανε λόγο για περίεργη διατύπωση του πρωθυπουργού περί συγγνώμης σημειώνοντας ότι για να ζητήσει συγγνώμη κάτι κακό έκανε και πρόσθεσε «είστε παντού πρώτοι.
Η χειρότερη κυβέρνηση σε ακραία φαινόμενα, ακραία ανικανότητα».
Επισήμανε δε ότι «το επιτελικό σας κράτος είναι σαν ακυβέρνητο καράβι».
«Είστε η χειρότερη κυβέρνηση.
Στην πανδημία η Ελλάδα είναι στην πρώτη τριάδα στην ΕΕ., σε θανάτους.
Στην ενέργεια στην ακρίβεια πρώτοι, δεύτεροι στις τιμές χονδρικής στην ενέργεια, στο χρέος πρώτοι, στα ελλείμματα στο πραγματικό εισόδημα, ακραία καιρικά φαινόμενα, ακραία ανικανότητα.
Λέτε ότι δεν έχετε αντίπαλο. Έχετε αντίπαλο και αυτή είναι η Ελληνική Λύση.
Θα είμαστε ο μοναδικός σας αντίπαλος με προτάσεις και επιχειρήματα όχι με λαϊκισμό», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Βελόπουλος επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως έκανε πρόταση μομφής την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στριμωγμένος δίνοντας του άλλοθι συσπείρωσης στη ΝΔ.
Υπογράμμισε ότι ήταν ένα πολιτικό λάθος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά «ένστικτο επιβίωσης απέναντι στο ΚΙΝΑΛ».
Συνέχισε αναφέροντας ότι «είστε μία άτυπη συγκυβέρνηση εδώ και πολλά χρόνια και θα είστε και μία κανονική συγκυβέρνηση μετά από λίγο καιρό.
Μια κυβέρνηση που δεν αναλαμβάνει την ευθύνη είναι εντελώς άχρηστη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης