Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού - Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του κρατικού μηχανισμού

Οικονόμου: Οι υπουργοί έχουν την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού - Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση του κρατικού μηχανισμού
O κυβερνητικός εκπρόσωπος προανήγγειλε μηχανισμό αυτόματων αποζημιώσεων από τον ΔΕΔΔΗΕ για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα
Σχετικά Άρθρα

Τη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για την απόδοση του κρατικού μηχανισμού εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος στα προβλήματα που προέκυψαν κατά την κακοκαιρία «Ελπίς».
«Όποιος είναι υπουργός έχει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι από το συντονισμό και την απόδοση του κρατικού μηχανισμού» τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Σκάι.
Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου προανήγγειλε μηχανισμό αυτόματων αποζημιώσεων μέσα στο επόμενο διάστημα από τον ΔΕΔΔΗΕ, για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα.
Σχετικά με την αποζημίωση των 2.000 ευρώ από την Αττική Οδό στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε κατηγορηματικά ότι εάν λάβουν τα ποσά αυτά μπορούν να κινηθούν και νομικά κατά του παραχωρησιούχου.

Η πρόταση μομφής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αναφερόμενος στην πρόταση μομφής που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης, ο κ. Οικονόμου εκτίμησε ότι οφείλεται στην εντεινόμενη φθορά της αξιωματικής αντιπολίτευσης που όπως είπε «βλέπει το έδαφος του πολιτικού της χώρου να χάνεται κάτω από τα πόδια της».
Πρόσθεσε ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την κυβέρνηση να αναδείξει τι έχει πράξει στην οικονομία, στο κράτος δικαίου, στις θέσεις εργασίας, την ενίσχυση του ΕΣΥ, την παιδεία, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η κυβέρνηση, είπε ο κ. Οικονόμου, προχωρά αυτά τα 2,5 χρόνια με τις επιτυχίες και τις αδυναμίες της, με το θάρρος της να αναγνωρίζει λάθη και να προσπαθεί να γίνεται όλο και καλύτερη έχοντας αντιμετωπίσει αλλεπάλληλες κρίσεις πολλές από τις οποίες είναι πρωτόγνωρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης