Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Ως συνήθως φταίνε οι πάντες και τα πάντα, πλην του κ. Μητσοτάκη

Κριθαρίδης (ΜέΡΑ25): Ως συνήθως φταίνε οι πάντες και τα πάντα, πλην του κ. Μητσοτάκη
Είναι πολύ βολική αυτή η γενική κουβέντα που κάνουν τα "επιτελικά" στελέχη περί ανέμων και υδάτων, όμως εδώ έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο, το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, περί ιδιωτικοποίησης των πάντων για το "καλό του τόπου" απέτυχε παταγωδώς
«Συνεχίζεται το κρυφτό, η μετάθεση και το μπαλάκι των ευθυνών, μεταξύ του κεντρικού κράτους, των αναδόχων εταιρειών, της αυτοδιοίκησης και άλλων», υπογραμμίζει σε σημερινή του δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
«Ως συνήθως φταίνε οι πάντες και τα πάντα, πλην του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος διεμήνυσε πως θα αποδοθούν οι ευθύνες στην ώρα τους.
Έλα όμως που δεν έρχεται ποτέ τελικά αυτή η ώρα της απόδοσης των ευθυνών και τα εγκλήματα αυτά διαχρονικά ξεχνιούνται μέχρι το επόμενο», συνεχίζει, τονίζοντας πως «τα δε όσα αναφέρονται περί των "μαθημάτων που έχει πάρει η Πολιτεία" είναι φυσικά για άλλη μία φορά τερατώδη ψέματα».

«Ποια μαθήματα πήρε ακριβώς η πολιτεία από την περσινή "Μήδεια";

Μήπως να μην αφήνει τους πολίτες χωρίς ρεύμα για 15 μέρες;», διερωτάται και επισημαίνει πως «ήδη μετράνε τρεις μέρες, ήδη μετεξεταστέοι κ. Μητσοτάκη και σ' αυτό το στοιχειώδες».
Ο Μ. Κριθαρίδης σχολιάζει επίσης πως «είναι πολύ βολική αυτή η γενική κουβέντα που κάνουν τα "επιτελικά" στελέχη περί ανέμων και υδάτων, όμως εδώ έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο, το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού και των μνημονίων, περί ιδιωτικοποίησης των πάντων για το "καλό του τόπου" απέτυχε παταγωδώς».
«Οι ιδιώτες, κρατικοδίαιτοι, παρασιτικοί ολιγάρχες στην πρώτη δύσκολη στιγμή σηκώνουν τα χέρια ψηλά και η Πολιτεία πάλι, δηλαδή οι φορολογούμενοι, καλούνται να πληρώσουν τα σπασμένα αυτής της "ιδιωτικομανίας"», τονίζει και καταλήγει:
«Πρέπει λοιπόν, να αποδοθούν ευθύνες για όλα αυτά εδώ και τώρα, αν όμως θέλουμε πραγματικά να πάρουμε το μάθημα μας και από αυτήν την μεγάλη καταστροφή, πρέπει να επαναφέρουμε υπό δημόσιο έλεγχο όχι μόνο τις βασικές υποδομές που ξεπούλησε η σημερινή κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αλλά όλες και τις προηγούμενες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης