Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας για Αττική Οδό: Θα αναθεωρηθεί το πλάνο - Πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα

Πέτσας για Αττική Οδό: Θα αναθεωρηθεί το πλάνο - Πώς δημιουργήθηκε το πρόβλημα
Για μεμονωμένα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση έκανε λόγο ο κ.Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Την θέση πως θα αναθεωρηθεί το πλάνο για την Αττική Οδό διατύπωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στα όσα τραγικά εκτυλίσσονται τις τελευταίες 24 ώρες με χιλιάδες οδηγούς να παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Πέτσας είπε ότι «το πρόβλημα στην Αττική Οδό ήταν ότι, περίπου έως τις 13:00 συνέχισαν να μπαίνουν οχήματα».
«Είναι σημαντική η ευθύνη του παραχωρησιούχου, μας ζητήθηκε να υπάρχει μία ροή ώστε να μην υπάρξει ταυτόχρονη εισροή οχημάτων για να μη δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.
Όταν ξεκίνησε η προσπάθεια απεγκλωβισμού, στις παρόδους ήταν ήδη εγκλωβισμένοι οδηγοί», είπε ο κ.Πέτσας, ο οποίος ζήτησε εκ νέου «μεγάλη συγγνώμη προς τους ανθρώπους που ταλαιπωρήθηκαν».
Πάντως, σημείωσε πως «όταν ο Στρατός επιχείρησε να τους απομακρύνει, ήταν αρκετοί που αρνήθηκαν θέλοντας να παραμείνουν στα αυτοκίνητά τους».
«Η πρόβλεψη δεν ήταν από το πρωί για τόσο έντονη χιονόπτωση και γι’αυτό πάρθηκε η απόφαση για τα σχολεία», είπε ο υφυπουργός αιτιολογώντας το γιατί δεν έκλεισαν οι δρόμοι έγκαιρα, αναφέροντας πως «από τις 06:00 το πρωί ήμασταν σε επικοινωνία για απαγόρευση των βαρέων οχημάτων, αλλά όταν είναι έτσι, δε διοχετεύεις αυτοκίνητα χωρίς αλυσίδες».
Σημείωσε δε πως, «με το ρεύμα δεν υπήρξε πρόβλημα, αλλά μεμονωμένα προβλήματα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης