Τελευταία Νέα
Πολιτική

Άδωνις κατά Πολάκη: Είσαι αρχηγός των αντιεμβολιαστών - Ό,τι είπα για εμβόλια αποδείχθηκε, απαντά ο βουλευτής

Άδωνις κατά Πολάκη: Είσαι αρχηγός των αντιεμβολιαστών - Ό,τι είπα για εμβόλια αποδείχθηκε, απαντά ο βουλευτής
Πολάκης: Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό

Σφοδρή σύγκρουση για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων είχαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Παύλος Πολάκης με τον υπουργό Ανάπτυξης να αποκαλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κίνήματος».

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι ο άτυπος αρχηγός του αντιεμβολιαστικού κινήματος είναι ο Πολάκης.
Μιλάει για την ιβερμεκτίνη, τα μονοκλωνικά, τα αντιιικά αλλά όχι για τα εμβόλια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει σε άλλο σημείο απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ «όταν όλοι ξέρουμε ότι ο σκληρός δείκτης θανάτων ανα εκατομμύριο πληθυσμού συνδέεται με τον εμβολιασμό πώς αφήνετε στην Βουλή τον αρχηγό του αντιεμβολιαστικού κινήματος να μιλήσει γι αυτό τον δείκτη;».

Από την πλευρά του ο κ. Πολάκης επέμεινε σε όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων υποστηρίζοντας πως οι εξελίξεις τον δικαίωσαν.

«Την ιατρική την ασκώ 30 χρόνια και την ξέρω όσο λίγοι σε αυτή τη χώρα» είπε αρχικά ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για να προσθέσει σε άλλο σημείο «ανοίξτε μάτια σας και δείτε τι από όσα είπα από πέρυσι για εμβόλια και πανδημία και αποτελεσματικότητα φαρμάκων δεν ισχύει.
Εγώ τελείωσα Ιατρική και όχι Ιστορικό Αρχαιολογικό».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης