Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση τιμωρεί με μείωση μισθού όσους πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους

Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Η κυβέρνηση τιμωρεί με μείωση μισθού όσους πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους
Τους τιμωρεί γιατί το παιδί τους κόλλησε covid, επειδή ο κ.Μητσοτάκης άνοιξε τα σχολεία όπως τα έκλεισε λέει ο κ.Ηλιόπουλος
Σχετικά Άρθρα

Επίθεση στην κυβέρνηση και στο υπουργείο Εργασίας για την τροπολογία και τις ρυθμίσεις που αυτή προβλέπει για τους εργαζόμενους γονείς σε περίπτωση που χρειαστεί να εργαστούν μέσω τηλεργασίας ή να πάρουν άδεια λόγω νόσησης του παιδιού τους από covid εξαπολύει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.
«Πιστή στο αντεργατικό της μένος και εν μέσω έκρηξης ακρίβειας, με διάταξη του κ. Χατζηδάκη, η κυβέρνηση Μητσοτάκη τιμωρεί με μείωση μισθού 50% όσους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους.
Τους τιμωρεί δηλαδή γιατί το παιδί τους κόλλησε επειδή ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τα σχολεία όπως τα έκλεισε» αναφέρει σε δήλωση του ο κ.Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Από την πρώτη μέρα λειτουργίας των σχολείων ζητάμε το αυτονόητο: Άδειες ειδικού σκοπού για τους εργαζόμενους γονείς που τα παιδιά τους νοσούν από covid.
Με καθυστέρηση μιας εβδομάδας, μετά από 40.000 κρούσματα σε μαθητές και μαθήτριες, η κυβέρνηση κάνει το αδιανόητο.
Πιστή στο αντεργατικό της μένος και εν μέσω έκρηξης ακρίβειας, με διάταξη του κ. Χατζηδάκη τιμωρεί με μείωση μισθού 50% όσους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα πάρουν άδεια γιατί νοσεί το παιδί τους.
Τους τιμωρεί δηλαδή γιατί το παιδί τους κόλλησε επειδή ο κ. Μητσοτάκης άνοιξε τα σχολεία όπως τα έκλεισε.
Στέλνει μήνυμα στους εργαζόμενους γονείς να πάνε στις δουλειές τους, ακόμα και αν νοσεί το παιδί τους, και ας υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω ακραίας διασποράς στους χώρους εργασίας.
Ο όρος «εγκληματική» περιγράφει απόλυτα τη διαχείριση της πανδημίας από τον κ. Μητσοτάκη» επισημαίνει ο κ.Ηλιόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης