Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Με τα Rafale ενισχύουμε το γεωστρατηγικό μας αποτύπωμα σε όλα τα επίπεδα

Οικονόμου: Με τα Rafale ενισχύουμε το γεωστρατηγικό μας αποτύπωμα σε όλα τα επίπεδα
Τοξικός ο ΣΥΡΙΖΑ, επενδύσει στο διχασμό υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σχετικά Άρθρα
Τη θέση πως με τα μαχητικά Rafale - τα πρώτα 6 παραλαμβάνονται σήμερα Τετάρτη 19/1 - η Ελλάδα ενισχύει το γεωστρατηγικό της αποτύπωμα σε όλα τα επίπεδα διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου.
«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα, καθώς υλοποιείται μια στρατηγική που έγινε οργανωμένα» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Οικονόμου, ο οποίος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως κάθε επιτυχία της Ελλάδας τον δυσαρεστεί.
«Η τοξική αντιπολίτευση επενδύει στο διχασμό» υποστήριξε ο κ.Οικονόμου.

Παράταση μέτρων

Ο κ.Οικονόμου προανήγγειλε παράταση των περιοριστικών μέτρων για τουλάχιστον μια εβδομάδα, καθώς όπως είπε, παρά την αποκλιμάκωση των κρουσμάτων, το σύστημα υγείας και οι ΜΕΘ συνεχίζουν να δέχονται πίεση.
Αναφερόμενος στον ιδιαίτερα υψηλό αριθμό των θανάτων ο κ.Οικονόμου υποστήριξε πως η συντριπτική πλειοψηφία είναι ανεμβολίαστοι.
«Η Delta δημιουργεί διασωληνώσεις και η Omicron απέναντι στους ανεμβολίαστους, εγκυμονεί κινδύνους για πιθανή σοβαρή νόσηση» τόνισε ο κ.Οικονόμου.

Ακρίβεια

Σχετικά με το κύμα ακρίβειας που πλήττει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις ο κ.Οικονόμου είπε πως η κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα στήριξης και επανέλαβε πως κανείς δεν θα μείνει απροστάτευτος.
Επιπλέον, σημείωσε ότι όσο δυναμικό είναι το φαινόμενο, τόσο δυναμική θα είναι και η στήριξη της κυβέρνησης, ενώ σχετικά με το σενάριο των πρόωρων εκλογών, υποστήριξε πως «δεν αλλάζει ο πολιτικός χρόνος για την κυβέρνηση, ο οποίος είναι δεδομένος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης