Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με αστυνομικό που διώκεται για πλαστά διαβατήρια - Πυρά από τη ΝΔ

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με αστυνομικό που διώκεται για πλαστά διαβατήρια - Πυρά από τη ΝΔ

Τη Νεράιδα Τρικάλων επέλεξε για να περάσει τις μέρες της Πρωτοχρονιάς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και μια φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στα τοπικά ΜΜΕ έχει ανάψει φωτιές. Και αυτό καθώς σύμφωνα με τα όσα γράφει το σαιτ Παραπολιτικά, στη συντροφιά του κ. Τσίπρα εμφανίζεται μια αστυνομικός με τα αρχικά Μ.Χ. η οποία εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστών διαβατηρίων και της έχει ασκηθεί δίωξη.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε με τη σύζυγό του Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δυο τους παιδιά, ινκόγκνιτο, στο γραφικό ορεινό χωριό των Τρικάλων και κατέλυσε στον παραδοσιακό ξενώνα της πρώην βουλευτή Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Εύης Καρακώστα, η οποία κατάγεται από το χωριό.

Όπως αναφέρει όμως το site Parapolitika, στις φωτογραφίες που έβγαλαν μαζί με την παρέα τους, "διακρίνεται μεταξύ άλλων η αστυνόμος Μ.Χ, η οποία φέρεται να εμπλέκεται ως διωκόμενη στη δικογραφία που σχηματίστηκε για την γνωστή υπόθεση των πλαστών διαβατηρίων και για τον λόγο αυτό έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από την υπηρεσία της".
Το δημοσίευμα θέτει θέμα πολιτικής και ηθικής τάξεως, αφού η συγκεκριμένη κυρία φέρεται να βρίσκεται στο κάδρο δικαστικής διερεύνησης για πολύ σοβαρά ζητήματα.

Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με αστυνομικό που διώκεται για πλαστά διαβατήρια- Τι γράφουν τα "Παραπολιτικά"

 

Το θέμα σχολίασε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός:

Ακόμη περιμένουμε απαντήσεις για τη φερόμενη ως υπόδικη αστυνομικό που βρέθηκε στην παρέα του κ.Τσίπρα κατά την διάρκεια των διακοπών διαρκείας του στα Τρίκαλα. Δεκάδες τα δημοσιεύματα από χθες. Σιγή ιχθύος από τους «υπερευαίσθητους» του «ηθικού πλεονεκτήματος»…

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης