Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Ελλάδα ακυβέρνητο καράβι, διχασμένη, με 21.000 νεκρούς από covid και τραγικούς δείκτες ενώ… οι πακιστανοί μας ειρωνεύονται

Η Ελλάδα ακυβέρνητο καράβι, διχασμένη, με 21.000 νεκρούς από covid και τραγικούς δείκτες ενώ… οι πακιστανοί μας ειρωνεύονται
Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητο καράβι, ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται πολιτική μετριότητα
Σχετικά Άρθρα

H Ελλάδα, με τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες στην Ευρώπη, με 21.000 νεκρούς από covid 19, διχασμένη μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και με πιστοποιητικά εμβολίων που αποτελούν κίνδυνο – θάνατο για την δημόσια υγεία… πορεύεται εν μέσω υγειονομικής θαλασσοταραχής χωρίς πυξίδα.
Η Ελλάδα είναι ακυβέρνητο καράβι, ο Μητσοτάκης αποδεικνύεται πολιτική μετριότητα, ανεπαρκής, ανίκανος να διαχειριστεί το αδιέξοδο της χώρας.

Η Ελλάδα με 21.000 νεκρούς και τους χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες

Η Ελλάδα έφθασε στους 21.000 νεκρούς και κανείς από τους αποτυχημένους που κυβερνούν δεν έχουν το σθένος να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη αυτής της μεγάλης αποτυχίας.
Δεν μπορεί μια χώρα με 10,8 εκατ πολίτες να έχει χειρότερους επιδημιολογικούς δείκτες από την Ιαπωνία με 120 εκατ πληθυσμό ή ακόμη και από την Βραζιλία, γιατί η Ελλάδα εμφανίζει την χειρότερη εικόνα σε όλη την Ευρώπη;
Με βάση την θνητότητα στις 28 ημέρες η Ελλάδα εμφανίζει την χειρότερη εικόνα…
Η Ελλάδα με 2.100 νεκρούς σε διάστημα 28 ημερών όταν η Τουρκία με 83 εκατ πληθυσμό έχει 4.778 νεκρούς.

Με πρόσχημα την Omicron σκληρά μέτρα για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους

Η μετάλλαξη Omicron προκαλεί χιλιάδες κρούσματα αλλά η νοσηρότητα και θνητότητα είναι εντυπωσιακά χαμηλή για εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται επιπρόσθετα να καταρρίψει ένα μύθο ότι μόνο οι ανεμβολίαστοι πεθαίνουν.
Στο Ισραήλ το 39% των βαριά νοσούντων είναι εμβολιασμένοι ενώ με βάση μελέτες από Γερμανία και Δανία έως και 95% η μεταδοτικότητα αφορά εμβολιασμένους με βάση την Omicron.
Μια μετάλλαξη που προκαλεί μεγάλα ποσοστά κρουσμάτων αλλά εντυπωσιακά χαμηλά ποσοστά θανάτων δεν θα έπρεπε να οδηγήσει σε lockdowns τους εμβολιασμένους και σε τιμωρητικά μέτρα τους ανεμβολίαστους.

Οι πακιστανοί επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΝΔ έχουν μονίμως ασυλία

Οι εικόνες ντροπής στην πλατεία Συντάγματος όπου οι Πακιστανοί κατά χιλιάδες γλεντούσαν και ειρωνεύονταν την Ελλάδα και τον Μητσοτάκη αποδεικνύουν ότι η χώρα αυτή είναι αδιόρθωτη, επαναλαμβάνει τα ίδια λάθη είτε με τον ΣΥΡΙΖΑ, είτε με την ΝΔ οι πακιστανοί έχουν ασυλία.
Δεν μπορεί οι εμβολιασμένοι που πίστεψαν τα παραμύθια περί ελευθερίας να βρίσκονται σε ομηρία και μάλιστα μετά από 7 μήνες να χάνουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού και οι ανεμβολίαστοι να βρίσκονται σε τιμωρητική απομόνωση και οι πακιστανοί να έχουν ασυλία.
Την ώρα που η αστυνομία φυλούσε τον Λυκαβηττό για μια συναυλία παρωδία, που πλήρωσε πανάκριβα ο δημότης όπως τόσα άλλα άστοχα όπως ο Μεγάλος Περίπατος… το πάρτι των Πακιστανών ήρθε να αποδείξει ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητο καράβι…

Πιστοποιητικά εμβολιασμού επικίνδυνα για την δημόσια υγεία

Ένας πλήρως εμβολιασμένος που νοσήσει ή καταγραφεί ως θετικός σε covid 19 το πιστοποιητικό εμβολίου του δεν έχει καμία ένδειξη.
Μπορεί με το πιστοποιητικό να πάει οπουδήποτε μέχρι το 12 το βράδυ και να μεταφέρει παντού τον covid 19 οπότε εύλογα μπορεί κανείς να συμπεράνει ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία.
Όταν ένας ανεμβολίαστος μεταδώσει τον covid 19 θεωρείται επικίνδυνος.
Όταν ένας εμβολιασμένος μεταδώσει τον covid 19 πως πρέπει να θεωρείται;
Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι κίνδυνος θάνατος, όχι μόνο γιατί παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα και ψευδαίσθηση ασφάλειας αλλά γιατί μπορεί με το πιστοποιητικό να μεταφέρει τον covid 19… εναπόκειται καθαρά στην συνείδηση του καθενός χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός έλεγχος…

Τι πρέπει να γίνει;

1)Να καταργηθούν άμεσα τα επικίνδυνα για την δημόσια υγεία πιστοποιητικά εμβολιασμού.

2)Να αποσυρθεί άμεσα το απαράδεκτο μέτρο της επιβολής προστίμου στους άνω των 60 ετών τα 100 ευρώ το μήνα ή 1200 ευρώ τον χρόνο, είναι μέτρο ανήθικο, ανέντιμο, κάθε πολίτης συνεφέρει στο σύστημα ασφάλισης και υγείας μέσω της εργασίας του.

3)Να καταργηθεί άμεσα ο απαράδεκτος κοινωνικός διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.
Με βάση την Omicron το 95% των εμβολιασμένων μεταδίδει τον covid 19.

4)Να αποσυρθούν τα περισσότερα μέτρα που αφορούν την Omicron όταν διαπιστώνεται ότι τα ποσοστά θνητότητας είναι έως και 90% λιγότερα σε σχέση με την Delta.
Το εντυπωσιακό είναι ότι με ένα διαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα να μπορεί να εξακριβώσει την διαφορά Omicron και Delta με ποιο μοντέλο αναφέρονται ποσοστά Omicron είναι ένα εύλογο ερώτημα.

5)Να αντικατασταθούν όλα τα μέτρα με κοινά μέτρα για όλους τους πολίτες εμβολιασμένους ή ανεμβολίαστους, ούτε ή άλλως ο διαχωρισμός αυτός κατέρρευσε εκ των πραγμάτων, το αφήγημα πήγε περίπατο.

6)Όλοι οι υγειονομικοί να επανέλθουν στις εργασίες τους.
Οι 100 εμβολιασμένοι του Ευαγγελισμού που νόσησαν σημαίνει ότι 100 άτομα θα βγουν για λίγες ημέρες από την εργασία με καταστροφικές συνέπειες.
Αυτό δείχνει ότι όλοι νοσούν.
Και οι 7.000 υγειονομικοί να επανέλθουν άμεσα στην εργασία τους είναι απαραίτητοι.

7)Να σταματήσει η δήθεν υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών αφού στην πράξη δεν μπορεί να εφαρμοστεί.
Πέραν από ανέντιμο και ανήθικο μέτρο δεν μπορεί να εφαρμοστεί και αυτό το ξέρει η κυβέρνηση αλλά χρησιμοποιεί αυτή την δυστοπική μέθοδο για να αυξήσει τους εμβολιασμούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης