Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από το τελευταίο μίλι και «νικήσαμε τον covid 19» φθάσαμε στην επερχόμενη θαλασσοταραχή – Τι πρόκειται να ακολουθήσει;

Από το τελευταίο μίλι και «νικήσαμε τον covid 19» φθάσαμε στην επερχόμενη θαλασσοταραχή – Τι πρόκειται να ακολουθήσει;
Πως από το τελευταίο μίλι φθάσαμε στην επερχόμενη θαλασσοταραχή;
Σχετικά Άρθρα

Η μετάλλαξη Omicron έχει καταστεί κυρίαρχη διεθνώς και ειδικά στο Ισραήλ μια χώρα με παραπλήσιο πληθυσμό με την Ελλάδα εκτιμάει ότι 3 εκατ πολίτες το 33% του πληθυσμού της χώρας θα νοσήσουν με covid 19.
Οι απόψεις διίστανται, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι είναι μια ήπια μετάλλαξη κάτι που έως σήμερα αποδεικνύεται αλλά υπάρχουν και πολύ απαισιόδοξες εκτιμήσεις όπως το Hebrew University που κάνει λόγο για 1.000 έως 2.800 βαριά νοσούντες σε διάστημα βδομάδων.
Μέχρι τώρα πάντως δεν επιβεβαιώνεται το αρνητικό σενάριο, τα κρούσματα είναι πολλά αλλά οι βαριά νοσούντες και οι θάνατοι ελάχιστοι.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι ελάχιστοι βαριά νοσούντες και οι ελάχιστοι θάνατοι από την Omicron αφορούν τους πάντες εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους…
Αυτό αποτελεί μια νέα απόδειξη ότι οι μη εμβολιασμένοι έχουν κρατήσει ανέπαφο το ανοσοποιητικό τους σύστημα και καταφέρνουν να αντιμετωπίζουν την Omicron.

Υπάρχουν δυσοίωνα στοιχεία για τους εμβολιασμένους

Δύο κορυφαία ινστιτούτα – όλως τυχαίως και τα δύο αποτελούν σύμβουλο των κυβερνήσεων τους, από την μια το Γερμανικό Robert Koch Institute το οποίο αποκάλυψε ότι το 95,58% των κρουσμάτων της Omicron στην Γερμανία είναι εμβολιασμένοι και μόλις το 4,42% ανεμβολίαστο.
Σε παρόμοια στοιχεία καταλήγει και το Statens Serum Institut από την Δανία που συμβουλεύει την δανική κυβέρνηση, η Omicron είναι μετάλλαξη των εμβολιασμένων σε ποσοστό 86%.
Ακόμη και στο Ισραήλ, την περασμένη εβδομάδα, πάνω από το 40% των νέων κρουσμάτων που εντοπίστηκαν καταγράφηκαν σε άτομα που εμβολιάστηκαν με τριπλή δόση, προσέξτε 3πλή δόση της ενισχυτικής δόσης της Pfizer.

Συντριπτικά τα στοιχεία

Η Omicron ήρθε να καταρρίψει πλήρως και οριστικά το αφήγημα ότι ο ανεμβολίαστος είναι αυτός που κινδυνεύει και πλέον αποδεικνύεται ότι τόσο το πιστοποιητικό εμβολιασμού όσο και ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων έχει καταρρεύσει.
Η Γερμανία, η Δανία και το Ισραήλ αυτό αποδεικνύουν αλλά και παντού στον κόσμο αυτό αποδεικνύεται.

Πως από το τελευταίο μίλι φθάσαμε στην επερχόμενη θαλασσοταραχή;

Βρισκόμαστε στο τελευταίο μίλι της πανδημίας είχε πει πριν μήνες ο έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Να θυμίσουμε ότι το ένα ναυτικό μίλι ισούται με 1.852 μέτρα.
Με ένα σύνθημα πυροτέχνημα ο Μητσοτάκης και εν συνεχεία με το «νικήσαμε τον covid 19» μεγαλόσχημες κουβέντες κενές περιεχομένου.
Πολιτικές ανοησίες που προφανώς δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.
Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο έλληνας πρωθυπουργός δεν μίλησε για μίλια και για νίκες αλλά για επερχόμενες θαλασσοταραχές για κυματισμούς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη των 21.000 νεκρών και των δραματικά επιδεινούμενων υγειονομικών δεικτών… μιλάει πλέον για επερχόμενους κυματισμούς.

Τι πρόκειται να συμβεί;

Παρά το ρεκόρ κρουσμάτων, πολλαπλάσιο των περιόδων που επιβλήθηκαν 3 lockdowns στην Ελλάδα… δεν θα επιβληθεί καθολική καραντίνα.
Από αλαζονεία και εμμονή θα επιχειρήσουν να πάρουν και άλλα μέτρα κατά των ανεμβολίαστων όχι με επιστημονικά κριτήρια αλλά τιμωρητικά.
Μια ακόμη λάθος συνταγή στην σωρεία λαθών που έχουν παρθεί.
Όμως θα υποχρεωθούν να πάρουν και μέτρα για τους εμβολιασμένους.
Δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα μέτρα που πάρθηκαν τελευταία αφορούσαν τους εμβολιασμένους, βλέπε νυχτερινή ζωή, εστίαση, μουσική.
Μια ακόμη απόδειξη του λάθους που προκλήθηκε από τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τα οποία δεν θα ισχύουν εάν δεν εμβολιαστεί κάποιος με 3η δόση.
Από την μια τόσο η ελληνική κυβέρνηση, όσο και οι κυβερνήσεις διεθνώς τιμωρούν αδικαιολόγητα τους ανεμβολίαστους και από την άλλη εξαπατούν τους εμβολιασμένους τους έταξαν ελευθερία στα λόγια και τώρα λαμβάνουν μέτρα.
Με εξαίρεση τα σχολεία που αποτελεί ένα ζήτημα, π.χ. το να επιβάλλουν καραντίνα και σε εξωτερικούς χώρους εστιατορίων στους ανεμβολίαστους θα αποτελέσει μια ακόμη αποτυχία.
Το να συντηρήσουν τα μέτρα για την διασκέδαση έως τέλη Ιανουαρίου ή μέσα Φεβρουαρίου θα αποτελέσει μια ακόμη αποτυχία.

Από ότι φαίνεται το 5ο κύμα covid 19 ή μετάλλαξη Omicron θα κορυφώσει έως τέλη Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου 2021.
Εάν αποδειχθεί ότι είναι ήπια – όπως φαίνεται έως τώρα – θα είναι θετική εξέλιξη καθώς μεγάλο μέρος της κοινωνίας θα κολλήσει και θα αποκτήσει φυσική ανοσία.
Ήδη στο Ισραήλ αναφέρουν ότι έχοντας εξαντλήσει την πολιτική εμβολίων η μόνη επιλογή είναι η φυσική ανοσία της αγέλης.
Η φυσική ανοσία αφορά τους πάντες εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους και τα δεδομένα της φύσης πρέπει να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους.

Τι πρέπει να γίνει;

1)Να καταργηθεί άμεσα το πιστοποιητικό εμβολιασμού καθώς αποδείχθηκε αναποτελεσματικό και επικίνδυνο για την δημόσια υγεία.
Δεν έχει κανένα υγειονομικό νόημα όταν τα εμβόλια μπορεί να φθάσουν και τις 6 δόσεις όπως υποστηρίζει η Ολλανδία.

2)Να καταργηθούν άμεσα όλα τα περιοριστικά μέτρα των ανεμβολίαστων και να ισχύσουν κοινά μέτρα για όλους όπως έχουν πράξει Ιαπωνία και Σουηδία.

3)Το εθνικό σύστημα υγείας ασφυκτιά, να πάρει πίσω του 7.000 ανεμβολίαστους ιατρούς και νοσηλευτές, το υγειονομικό προσωπικό που είναι απόλυτα αναγκαίο για τα νοσοκομεία.

4)Να αντικαταστήσει τους περισσότερους τηλεπιστήμονες που χωρίς να έχουν καμία συνεισφορά στην επιστήμη με μελέτες, βγαίνουν στα κανάλια και τρομοκρατούν την κοινωνία.
Π.χ. οι αναφορές των κρουσμάτων εάν δεν συνοδεύονται από βαριά νόσηση και θάνατο όπως αποδεικνύεται έχουν νόημα πέραν από την τρομοκράτηση;

5)Σε πολλές ελληνικές τράπεζες πολλές υπηρεσίες υπολειτουργούν στην Ελλάδα αφού τα κρούσματα φθάνουν και στο 50% προσέξτε σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα.

6)Το 2022 να είναι χρονιά όπου η κοινωνία ενωμένη θα αντιμετωπίσει την πανδημία, όχι στην διαίρεση της κοινωνίας που αποδείχθηκε φιάσκο.


Για τις εικόνες ντροπής στο Σύνταγμα όπου οι πακιστανοί κατά χιλιάδες χωρίς κανένα μέτρο γλεντούσαν ενώ οι έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους για να παρακολουθήσουν το άθλιο show στο Λυκαβητό θα διαβάσετε σε άλλο άρθρο του bankingnews. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης