Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γρίφος Λύτρα για μελέτη Τσιόδρα, διασωληνωμένους και ΜΕΘ: «Ευγνώμων που προσπαθήσαμε»

Γρίφος Λύτρα  για μελέτη Τσιόδρα, διασωληνωμένους και  ΜΕΘ: «Ευγνώμων που προσπαθήσαμε»
Ο κ. Λύτρας ανήρτησε μία ατάκα από το τέλος της πολυσυζητημένης ταινίας «Don’t Look Up» θέλοντας να θέσει προφανώς και ο ίδιος ένα τέρμα στην υπόθεση που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση
Σχετικά Άρθρα

Γεμάτη νόημα ήταν η ανάρτηση του καθηγητή Θεόδωρου Λύτρα στο Twitter για τη μελέτη, που εκπόνησε από κοινού με την καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα τον Μάιο 2021 σχετικά με την κατάσταση στις ΜΕΘ της χώρας εν μέσω πανδημίας αλλά και το αυξημένο ποσοστό θνητότητας των ασθενών που διασωληνώθηκαν εκτός ΜΕΘ.
Ο κ. Λύτρας ανήρτησε μία ατάκα από το τέλος της πολυσυζητημένης ταινίας «Don’t Look Up» θέλοντας να θέσει προφανώς και ο ίδιος ένα τέρμα στην υπόθεση που προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση.
«Ευγνώμων που προσπαθήσαμε» (I'm grateful we tried…) έγραψε ο καθηγητής χρησιμοποιώντας τα hastags #DontLookUp και #μελετη_τσιοδρα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω φράση ακούγεται στην ταινία από την διδακτορική φοιτήτρια Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) σε μία από τις τελευταίες σκηνές της ταινίας, λίγο πριν ο κόσμος καταστραφεί.
lytras_1.JPG


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης