Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αλλαγή του χρόνου στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για τον Θεοδωρικάκο: Ενωμένοι ατενίζουμε το 2022, με αισιοδοξία

Αλλαγή του χρόνου στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για τον Θεοδωρικάκο: Ενωμένοι ατενίζουμε το 2022, με αισιοδοξία
"Προχωράμε μπροστά μαζί με αλληλεγγύη, με ασφάλεια για όλους και βέβαια με τήρηση των νόμων για να αφήσουμε πίσω μας και την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας", τόνισε ο Τ. Θεοδωρικάκος

Πρωτοχρονιά στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος.
Ο υπουργός, μέσω του ασυρμάτου, ευχήθηκε σε όσους αστυνομικούς ήταν σε υπηρεσία. Ειδικότερα, ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε: «από το Κέντρο Επιχειρήσεων της 'Αμεσης Δράσης, χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία για όλους εσάς τις γυναίκες και άνδρες της ΕΛΑΣ, που όλο το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας παρά τις αντιξοότητες για το ύψιστο αγαθό της Δημοκρατίας μας, την ασφάλεια των πολιτών. 'Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που εργάζεστε και αυτή την ώρα μακριά από τις οικογένειές σας. Είναι χαρά μου αλλά κυρίως τιμή για μένα να επικοινωνώ μαζί σας στη χαραυγή ενός ελπιδοφόρου, πιστεύω καινούργιου χρόνου».
«Δεσμεύομαι ότι μαζί θα δώσουμε την μάχη ώστε το 2022 να ενδυναμώσουμε περαιτέρω την ΕΛΑΣ. Θέλω να γνωρίζετε ότι στην καθημερινή αυτή μάχη θα είμαι δίπλα σας. Ταυτόχρονα πιστεύω ότι το νέο έτος εμπεριέχει και ένα σαφές αλλά και διαχρονικό μήνυμα: είμαστε πολύ λίγοι οι Έλληνες για να είμαστε διχασμένοι. Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Ενωμένοι λοιπόν ατενίζουμε το 2022, με αισιοδοξία. Προχωράμε μπροστά μαζί με αλληλεγγύη, με ασφάλεια για όλους και βέβαια με τήρηση των νόμων για να αφήσουμε πίσω μας και την μεγάλη δοκιμασία της πανδημίας. Καλή δύναμη, καλή χρονιά», κατέληξε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Σημειώνεται ότι το Κέντρο Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής επισκέφτηκε ο κ. Θεοδωρικάκος μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη. Αντάλλαξαν ευχές με το προσωπικό, μοίρασαν δώρα και απηύθυναν μέσω ασυρμάτου εορταστικά μηνύματα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία.

theodorikakos_1.JPG

Στο μήνυμά του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ανέφερε τα εξής:
«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι.
Οι πρωταγωνιστές στην καθημερινή μας μάχη κατά της εγκληματικότητα είσαστε εσείς, που με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, επαγγελματισμού και συνέπειας στέκεστε επάξια δίπλα στον πολίτη.
Τον εμπνέεται εμπιστοσύνη, ενισχύετε το αίσθημα ασφάλειας, εμπεδώνετε τη σιγουριά για το αύριο και για ένα ευοίωνο μέλλον.
Ένα μέλλον επιστροφής στην κανονικότητα που με τη δική σας προσπάθεια και συμβολή στη τήρηση των μέτρων πρόληψης μετάδοσης της πανδημίας covid-19 θα προάγει την κοινωνική ευημερία, ισορροπία και ηρεμία.
Σήμερα η αλλαγή του χρόνου σας βρίσκει δίπλα στον συνάδελφο, δίπλα στον άνθρωπο που θα σας συντρέξει στον κίνδυνο και θα σας στηρίξει την επικίνδυνη στιγμή κατά την επιτέλεση του έργου σας.
Η συγκεκριμένη συναδελφικότητα και αλληλοσεβασμός είναι αξίες θεμέλιου λίθου της αστυνομικής οικογένειας και προάγουν την αποστολή και το όραμα μας, που είναι η προστασία του πολίτη.
Μακριά από τις οικογένειες σας σήμερα αλλά κοντά στον πολίτη. Παρόντες σε όλες τις γειτονιές αισθανόμαστε την ανάγκη να σας απευθύνουμε ένα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ.
Ένα ευχαριστώ για τη συμβολή σας στην ήρεμη πρωτοχρονιάτικη κοινωνική θαλπωρή. Συνάδελφε, σε ευχαριστούμε για τον καθημερινό σου αγώνα.
Σε όλους εσάς στην άλλη άκρη του ασυρμάτου αλλά και σε κάθε συνάδελφο σε όλη την επικράτεια, εύχομαι το 2022 να είναι ένα υγιές, δημιουργικό, ελπιδοφόρο και ασφαλές έτος για εσάς και τις οικογένειες σας.
Χρόνια πολλά, καλή χρονιά».

elas_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης