Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (υπ. Προστασίας Πολίτη): Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους για την τήρηση των μέτρων

Θεοδωρικάκος (υπ. Προστασίας Πολίτη): Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους για την τήρηση των μέτρων
O υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι είναι απολύτως ασφαλείς, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αστυνομικοί είναι εμβολιασμένοι

Δέκα χιλιάδες αστυνομικοί θα βρίσκονται στους δρόμους για να ελέγξουν την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας ανέφερε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Θεοδωρικάκος εμφανίσθηκε βέβαιος πως η Ελληνική Αστυνομία θα προχωρήσει με αποτελεσματικό τρόπο σε σαρωτικούς ελέγχους. Ζήτησε παράλληλα από τους πολίτες να συμπεριφερθούν με ευγένεια στους αστυνομικούς, αλλά και τηρήσουν τα μέτρα.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διαβεβαίωσε πως οι έλεγχοι είναι απολύτως ασφαλείς, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι αστυνομικοί είναι εμβολιασμένοι, κάνουν τεστ και τηρούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Σχολιάζοντας πάντως ως απαράδεκτο το περιστατικό με τον αστυνομικό στην Πάτρα, που επέδιδε κλήσεις χωρίς να φοράει μάσκα.
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε πως του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, αποφασίστηκε πειθαρχικός έλεγχος και η μετακίνησή του σε άλλη υπηρεσία.
«Δεν επιτρέπεται αστυνομικός που ελέγχει να μη φορά μάσκα», δήλωσε.

www.bankingnews/gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης