Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η κυβέρνηση κάνει πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη – Η πανδημία εξελίσσεται σε Βατερλώ, έρχονται μέτρα για εμβολιασμένους

Η κυβέρνηση κάνει πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη – Η πανδημία εξελίσσεται σε Βατερλώ, έρχονται μέτρα για εμβολιασμένους
Η κυβέρνηση έσπευσε να δώσει ασυλία στους επιστήμονες, οπότε με τον τρόπο αυτό για τα τραγικά λάθη που έχουν υπάρξει υποχρεούται να αναλάβει πλήρως την πολιτική ευθύνη για αυτή την μεγάλη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης
Σχετικά Άρθρα

Η κυβέρνηση κάνει πολλά και επαναλαμβανόμενα λάθη, εξέλιξη που αποδεικνύει ότι έχει πάρει λάθος πορεία στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.
Εάν δει κανείς αποστασιοποιημένα και ψύχραιμα ορισμένα γεγονότα με βασικότερα την δραματική αύξηση νεκρών έφθασαν τους 20.000 από covid 19 αλλά και την μελέτη Τσιόρδα και Λύτρα για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και πόσοι άνθρωποι θα μπορούσε να είχαν διασωθεί… εξάγεται ένα συμπέρασμα κάτι λάθος γίνεται…
Τα μέσα ενημέρωσης φροντίζουν να υποβαθμίζουν τα θέματα, ορισμένοι επικαλούνται τις λίστες Πέτσα και τα 40 εκατ αλλά θυμίζουμε ότι οι εξαγορασμένες αγάπες δεν κρατάνε πολύ, έχουν ημερομηνία λήξεως.
Η πραγματικότητα όμως είναι αμείλικτη και δεν μπορεί να αποκρυβεί.
Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

1)Ο διεθνής τύπος το 2020 εγκωμίαζε την επιτυχία της Ελλάδος για την διαχείριση της κρίσης.
Τα δημοσιεύματα αυτά ήταν αποκλειστικά καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση για να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Γιατί το 2021 δεν υπάρχει ούτε ένα δημοσίευμα που να απεικονίζει την δραματική κατάσταση;

2)Οι νεκροί από covid 19 έφθασαν τους 20.000 και όπως προβλέπουν ορισμένοι ειδικοί έως τον Απρίλιο του 2022 θα έχουν φθάσει τις 25.000 νεκρούς.
Μια πόλη της επαρχίας ξεκληρίστηκε και λυπούμαστε για την σύγκριση, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στιγματίστηκε και ορθά για την αποτυχημένη διαχείριση στο Μάτι και τον δραματικό – σοκαριστικό τρόπο με τον οποίο πέθαναν άνθρωποι…
Η κυβέρνηση της ΝΔ με τις λάθος πολιτικές της έχει οδηγήσει την χώρα σε 20.000 νεκρούς, δεν είναι απλά αποτυχία, είναι καταστροφή, η πανδημία εξελίσσεται σε Βατερλώ.

3)Η στατιστική μελέτη των Τσιόρδα και Λύτρα για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εκθέτουν την κυβέρνηση.
Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι ενημέρωσαν τους πάντες αλλά στην πραγματικότητα και για μια ακόμη φορά ακολουθήθηκε λανθασμένη επικοινωνιακή στρατηγική.
Έσπευσαν να αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε την μελέτη, ο στόχος ήταν ένας να προστατεύσουν τον Μητσοτάκη από την φθορά και όχι να λάβουν μέτρα και να αξιοποιήσουν την στατιστική μελέτη για τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Ακόμη και εάν δεχθούμε το διάτρητο επιχείρημα, ότι ο Μητσοτάκης δεν γνώριζε τα ερωτήματα είναι δύο
Α)Τι σχεδιάζει να κάνει τώρα που την έμαθε μετά 6 μήνες καθυστέρηση
Β)Υπουργοί και άλλοι παράγοντες της κυβέρνησης γνώριζαν την μελέτη, θα τους ζητήσει την πολιτική ευθύνη ή η υπόθεση θα συγκαλυφθεί;
Δεν πρέπει κάποιος από ευθιξία να παραιτηθεί;

4)Βλέπουμε να επιδίδεται ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σε οτιδήποτε άλλο πέραν από το αντικείμενο του.
Ως υπουργός ανάπτυξης και επενδύσεων έπρεπε να εστιάζει στο χαρτοφυλάκιο του και όχι να διαπληκτίζεται με τον Κανάκη του Ράδιο Αρβύλα με προφανή στόχο….
Από την μια ένας μωρός εξέθεσε απαράδεκτα μια γυναίκα σε ιστοσελίδα με πορνό και από την άλλη μια μελέτη επιστημόνων παρουσιάζει στην πράξη τα τραγικά λάθη στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και πως θα μπορούσαν να αποφευχθούν τόσοι θάνατοι.
Ποιο από τα δύο ζητήματα πιστεύετε είναι σπουδαιότερο;
Δεν υποτιμούμε την ανήθικη πράξη ενός μέλους του Ράδιου Αρβύλα αλλά λυπούμαστε δεν συγκρίνεται με τους νεκρούς.
Ο Γεωργιάδης όμως εστιάζει στο θέμα επικοινωνιακά, για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, το πορνό πουλάει, οπότε δυνητικά μπορεί να επισκιάσει τους νεκρούς.
Όλο αυτό είναι μια θλιβερή παράσταση.

5)Ο πρωθυπουργός αποφάσισε να επισκεφθεί σχεδόν 5 μήνες μετά την κατεστραμμένη Βόρεια Εύβοια.
Ένας πρωθυπουργός λαοφιλής όπως παρουσιάζεται ο Μητσοτάκης πως εξηγείται ότι χρειάστηκε να ενεργοποιήσει σχεδόν 250 αστυνομικούς για να επισκεφθεί την Βόρεια Εύβοια…
Οι πολίτες δεν είναι αφελείς.

6)Ο διαχωρισμός των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι πράξη ιταμή, ντροπιαστική, επιστημονικά ανεύθυνη, ηθικά ανέντιμη και πολιτικά ξεδιάντροπή.
Με τα απαράδεκτα πιστοποιητικά εμβολιασμού, δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση στους εμβολιασμένους ότι είναι άτρωτοι, ελεύθεροι.
Αποδεικνύεται ότι οι εμβολιασμένοι είναι φορείς υπερμετάδοσης, νοσούν ενώ η μετάλλαξη Omicron χαρακτηρίζεται και μετάλλαξη εμβολιασμένων.
Τα πρόστιμα που επιβάλλονται π.χ. 100 ευρώ τον μήνα για τους άνω των 60 ετών ή 1200 ευρώ τον χρόνο είναι ανήθικη πολιτική πράξη.
Η κοινωνία ουδέποτε δεν έπρεπε να χωριστεί σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, οι άνθρωποι όλοι είναι άνισοι απέναντι στον θάνατο.
Η πολιτική απόφαση κοινωνικού αποκλεισμού 3,2 εκατ. πολιτών είναι πολιτική απόφαση η οποία είναι 100% λάθος, είναι απαράδεκτη.
Δείτε τι πράττει η Ιαπωνία, η οποία τάχθηκε επίσημα κατά οποιαδήποτε υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

7)Η κυβέρνηση το προσεχές διάστημα θα λάβει μέτρα που θα αγγίζουν και τους εμβολιασμένους καθώς όπως προκύπτει εάν δεν παρθούν μέτρα και στους εμβολιασμένους, δεν θα αντιμετωπιστεί η επιδεινούμενη κατάσταση.
Πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα από covid 19 έφθασαν του 20.000 και οι νεκροί σε διάστημα 28 ημερών έφθασαν τους 2.541.
Πρέπει να καταστεί αντιληπτό, ότι η πολιτική που ακολουθείται είναι αποτυχημένη στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.
Οι ανεμβολίαστοι στοχοποιήθηκαν αναίτια, ξεδιάντροπα, απόρροια της απαράδεκτης πολιτικής ανευθυνότητας, οι εμβολιασμένοι απέκτησαν αδικαιολόγητη ελευθερία και πλέον μεταδίδουν παντού και η επιδημιολογική εικόνα κατέρρευσε.
Μαζί όμως καταρρέει και το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς αφού μετά τις δύο δόσεις, ήρθε η 3η δόση και όπως είπε ένας Σουηδός επιστήμονας αλλά και Ισραηλίτες μπορεί να χρειαστούν συνολικά 6 ή 7 δόσεις εμβολίων.
Αυτά δεν είναι εμβόλια προστασίας, είναι αναποτελεσματικά σκευάσματα τα οποία παρασκεύασαν οι φαρμακευτικές εταιρίες, ξεγέλασαν τις κυβερνήσεις, κερδίζουν δισεκ. δολάρια εις βάρος της παγκόσμιας κοινωνίας.
Οι φαρμακευτικές εταιρίες ειδικά η big pharma είναι ένας ανήθικος θίασος απατεώνων που εκμεταλλεύονται την συγκυρία εκμεταλλευόμενες κυβερνήσεις και κοινωνίες.

Η ελληνική κυβέρνηση δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα κάνει πολλά λάθη και το αποτέλεσμα των λαθών είναι οι 20.000 νεκροί.
Η κυβέρνηση έσπευσε να δώσει ασυλία στους επιστήμονες, οπότε με τον τρόπο αυτό για τα τραγικά λάθη που έχουν υπάρξει υποχρεούται να αναλάβει πλήρως την πολιτική ευθύνη για αυτή την μεγάλη αποτυχία στην διαχείριση της πανδημικής κρίσης.
Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης